ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Θαυμάστε ήθος, ευγένεια, σεβασμό ενός νέου που θέλγεται από τον Αρχαίο ελληνικό πολιτισμό!

Χωρίς σχόλια.


«και ο θεμιστοκλης ναζι ητο και ο λεωνιδας απλα δεν στο ειπαν γιατι εχεις ζαχαρο...» γράφει ο ευγενής νέος!
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012, με την ευκαιρία συμπλήρωσης  45 χρόνων από την επιβολή του πραξικοπήματος της λαομίσητης χούντας των επίορκων αξιωματικών, στο ISTOLOGIO Giorgou MOSXOU,  είχα γράψει ένα επετειακό κείμενο με τίτλο «Ένας Πατρινός φαντάρος στη Λήμνο, παραμονές της Δικτατορίας του ’67», το οποίο είναι αναρτημένο και παραμένει.
Προχθές Σάββατο 20 Οκτωβρίου, πέντε μήνες παρά μία μέρα από εκείνη την ανάρτηση, έλαβα στο email μου ένα σχόλιο επ’ αυτού, που δεν κρύβω, προβληματίστηκα εάν πρέπει να το αναρτήσω, καθ’ ότι φρίττει αιχμών ρατσιστικών, προσωπικών ύβρεων, προσβλητικών αναφορών προς άτομα διαφορετικής πολιτικής προτιμήσεως ή θρησκευτικού δόγματος. Και εντέλει είναι γραμμένο υπό το πρίσμα παραληρηματικής εμπάθειας.
Προκαλεί θλίψη ότι υπάρχουν νέοι άνθρωποι που η έλλειψη κοινωνικών και αλφαβητικών γνώσεων (αξέχαστο θα μείνει εκείνο το… «εγέρθουτου») καθίστανται υποχείρια του κάθε επίδοξου φυρερίσκου. Που αγνοούν το μέγεθος του ναζιστικού  εγκλήματος, ένα των οποίων συνέβη στη γενέτειρα της επανάστασης των Ελλήνων κατά της οθωμανικής αυτοκρατορίας! Που πιστεύουν ότι ιστορικά πρόσωπα του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού ήσαν ναζί(!) ξεχνώντας την διεθνιστική ομιλία Αλεξάνδρου προς το Πανελλήνιον, ο οποίος φθάνοντας στα βάθη της Ασίας ποτέ δεν σταμάτησε την προτροπή προς τους ανύμφευτους αξιωματικούς του να νυμφεύονται κόρες από τον ντόπιο ασιατικό λαό.
Ψιλά γράμματα αυτά και ασύλληπτα όταν σε κυριαρχεί η έλλειψη πολιτισμού. Όταν συγχέεις τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό του Δωδεκάθεου με τον σύγχρονο του Χριστιανισμού και προσπαθείς μηχανιστικά και βολονταριστικά να μεταφυτεύσεις το χθες στο σήμερα.  Οι παραινέσεις του Σεβασ. Μητροπολίτου Παύλου Σιατίστης, είναι διαφωτιστική.
Πολύ περισσότερον, όταν  κατηγορείς το πολιτικό σύστημα ενώ υποστηρίζεις, ανιστόρητα βέβαια, ότι ο διαχειριστής του blog είναι ο άνθρωπος «της υποκινησεως των πολιτων σε σαμποταρισμα της οικονομιας και των παραγωγικων δομων», αλλά κουβέντα δεν έχεις να πεις για την εξαθλίωση που υφίσταται σύσσωμη η κοινωνία της χώρας, πλην μερικών που κερδίζουν από αυτή την κατάσταση.
Ε, μετά από αυτά πως μπορώ να μην χαρακτηρίσω άνθρωπο του συστήματος τον αποστολέα;
Κι ακόμη περισσότερο πώς να μη θεωρήσω παραλήρημα τα υποστηριζόμενα από τον εν λόγω ανώνυμο:

«…και μην ξεχνας αν δεν υπηρχε ο ελληνικος ναζισμος δεν θα υπηρχε δυτικος πολιτισμος θα ειχε σβησει στη σαλαμινα απο τους βαρβαρους περσες».

Ουφ, είναι άχαρο έργο να προσπαθείς να πείσεις κάποιον για το έγκλημα του ναζισμού κατά της ανθρωπότητας, όταν θεωρεί αυτός ότι πρόκειται για ανολοκλήρωτη πράξη!
Παραθέτω ολόκληρο το μήνυμα του ασεβούς νεολαίου και διατηρώ την ορθογραφία του κειμένου, γραμμένου στο ατονικό της αμάθειας:


«Προς gmosxos1@hotmail.com



Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Ένας Πατρινός φαντάρος στη Λήμνο, παραμονές της Δι...":

βαλτε και μια δικη σας φωτογραφια στο μπλογκ

και προτεινω να γραψετε τα εξης συμφωνως προς το γιοματο μισος και μισαλλοδοξια και εμπαθεια προνουντσιαμεντο σας.

γιωργος μοσχος

στα φρικτα δυστυχισμενα γεραματα του αμετανοητος λαοκαπηλος εργατοκαπηλος,προδοτης των ιδεοληψιων του και της κοινοτιστικης δικτατουρας των λουμπεν....


38 χρονια από τότε που γνωρίσαμε την επικυριαρχια στους ιδεολογικους μηχανισμους των μαρξιστων με 2 τσεπες,των παιδιων του λαικιστικου σωληνα και του λαου που εμαθε καλα τη δουλεια για κλεφτης και τεμπελης.

της υποκινησεως των πολιτων σε σαμποταρισμα της οικονομιας και των παραγωγικων δομων.

και ειναι αποριας αξιον πως ενω οι ανατολικοι λαοι απορριπτουν την 50 χρονη κομμουνιστοχουντα υπαρχουν ακομη αφελεις και αυτιστικοι ελληνες πολιτες που ετοιμαζονται να δωσουν την κυβερνηση στους επιγονους του κ. μοσχου δια να βρεξουν τα κυβερνητικα εδρανα της βουλης των γραικυλων, ελπιζοντας σε καλλιτερες νυχτες στο δρομο που ανοιξε ο τσαουσεσκου ο χλενιν ο πολ ποτ και ο νατσαγιεφ ανταμα με καθε αποβλητο που δια καπιταλιστικου εποικισμου θα τους φηφισει,εκ του τριτου κοσμου πορνες νεγρους νταβαδες και φονιαδες λαθρεμπορους και αλβανους ναζι ηρωινοπωλητες συμμαχους τους....

περαστικα μας.

και μην ξεχνας αν δεν υπηρχε ο ελληνικος ναζισμος δεν θα υπηρχε δυτικος πολιτισμος θα ειχε σβησει στη σαλαμινα απο τους βαρβαρους περσες.

ναζισμος υπαρχει απο τοτε που βγηκε ο ανθρωπος απο τις σπηλιες και θα υπαρχει παντα γιατι ειναι η φυσις του.

και ο θεμιστοκλης ναζι ητο και ο λεωνιδας απλα δεν στο ειπαν γιατι εχεις ζαχαρο...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: