ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Γ. Στουρνάρας: «Ας κάνει ο κύριος Κουβέλης και αυτός ό,τι νομίζει»

Το ρόλο του πρίγκιπα της κουζίνας επεφύλαξε πάλι ο υπουργός του Α. Σαμαρά στον Φ. Κουβέλη. Όπως και κατά τη συνάντηση με την Α. Μέρκελ.


Δημόσια υποτίμηση της ΔΗΜΑΡ από το περιστύλιο της Βουλής
Όπως μετέδωσε το Mega, o υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας δήλωσε εκτός Βουλής, από το περιστύλιο, ότι ο ίδιος «έκανε ό,τι μπορούσε να κάνει» και σκοπεύει να φέρει τη συμφωνία στη Βουλή, λέγοντας πως «από κει και πέρα ο κ. Κουβέλης ας κάνει και αυτός ό,τι νομίζει».
Κι αυτό δίνοντας έτσι το μέτρο του βαθμού σεβασμού προς τις θέσεις της ΔΗΜΑΡ που προτίθεται δήθεν να μην ψηφίσει τα μέτρα της κυβέρνησης, τα οποία ωστόσο έχουν συμφωνηθεί από τον φεβρουάριο.  
Επίσης, την εκτίμηση ότι «το πακέτο μέτρων έχει ουσιαστικά κλείσει» διατύπωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας στη διάρκεια σύντομης συνομιλίας του με δημοσιογράφους, εξερχόμενος από τη Βουλή, όπου η έγινε η σύσκεψη του Πρωθυπουργού με το οικονομικό επιτελείο, ενώ επίκειτο μα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη του υπουργού Οικονομικών με την τρόικα προκειμένου να γίνει προετοιμασία για το Euroworking Group της Πέμπτης και της Παρασκευής.
«Η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει με την τρόικα στο μεγαλύτερο μέρος του πακέτου» υπογράμμισε ο Γιάννης Στουρνάρας. «Οι συνομιλίες συνεχίζονται για τα εργασιακά ζητήματα με στόχο τη βελτίωση των όρων. Η τρόικα έχει κάνει ορισμένες παραχωρήσεις» πρόσθεσε ο υπουργός Οικονομικών.
Πάντως χαρακτηριστικό της χαμηλής υπόληψης που απολαμβάνει ο Φ. Κουβέλης είναι η μεγάλης ακροαματικότητα εκπομπή «al tsantiri» από τον Λ. Λαζόπουλο, όπου έκανε πρεμιέρα απόψε και τον παρουσιάζει πότε ως κούτσουρο για προσάναμμα στο τζάκι του συστήματος και πότε ως «γάλα Κουβέλη λάιτ» «προφυλακτικό του συστήματος» κ.ά.π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: