ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Αποχώρησε απηυδισμένος από τη ΔΗΜΑΡ ο Γ. Μιχελογιαννάκης

Δεν άντεξε άλλο και με βαριές καταγγελίες είπε αντίο από τη ΔΗΜΑΡ.


«Τα δύο ενοχικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν σεβάστηκαν τις κόκκινες γραμμές»
Αποχώρησε, όπως αναμενότανε από ημερών, από την ΚΟ της ΔΗΜΑΡ ο βουλευτής Ηρακλείου του κόμματος, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, διαφωνώντας με την πολιτική στήριξης των νέων μέτρων.
Όπως δήλωσε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, το πρωί της Δευτέρας απέστειλε και επιστολή προς τον πρόεδρο του κόμματος, Φώτη Κουβέλη, ζητώντας να ανεξαρτητοποιηθεί. Στην έκτακτη συνέντευξη τύπου παρουσίασε με μορφή μανιφέστου την κριτική του απέναντι στα μέτρα, τις δικές του αντιρρήσεις, αλλά και το ότι στην προγραμματική συμφωνία των τριών κομμάτων είχαν συμφωνηθεί άλλα πράγματα, από αυτά που παρουσιάζονται σήμερα.

Στην επιστολή του, ο βουλευτής εξηγεί ότι αποφάσισε να αποχωρήσει από τη δύναμη της ΚΟ της ΔΗΜΑΡ «συνεκτιμώντας τον μη σεβασμό στο πρόγραμμα με το οποίο εκλέχθηκα συνεργαζόμενος με τη ΔΗΜΑΡ, τον μη σεβασμό στην Προγραμματική Συμφωνία που ψήφισα και επειδή θεωρώ ότι δεν εισακούσθηκα μέχρι τώρα στις τεράστιες προσπάθειες που έκανα για τα ηθικά εθνικά ισοδύναμα, ότι τα δύο ενοχικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν σεβάστηκαν τις κόκκινες γραμμές, τα ισοδύναμα και τη ρήτρα της ΔΗΜΑΡ, ότι υπάρχει ελλιπής διαπραγμάτευση στο εξωτερικό για τα δίκαια αιτήματά μας, ότι δεν έγινε η κατάλληλη διαπραγμάτευση της ΔΗΜΑΡ, έστω και με εκβιασμό, για να πιέσει ώστε να εισακουσθούν οι προτάσεις της, ότι τυχόν μελλοντικοί συμβιβασμοί αλλοιώνουν και λυγίζουν τη δυνατότητα του βουλευτή με αποτέλεσμα να χάνει το δικαίωμα της ελεύθερης βούλησης, το οποίο είναι και συνταγματικά κατοχυρωμένο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: