ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Κατ’ ανάγκη ψήφισε ΠΑΣΟΚ ο Θόδωρος Πάγκαλος, αλλά τι να έκανε;

Χωρίς λεζάντα.


Εξομολογήθηκε χθες στον τηλεοπτικό Σκάι
Απαντώντας στους Νέους Φακέλους της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκακος, σε ερώτηση αν είναι ΠΑΣΟΚ, είπε:
«Ο Θεόδωρος Πάγκαλος δεν είναι κόμμα, έχει αποσυρθεί από την πολιτική. Δεν πρόκειται να είμαι ποτέ ξανά υποψήφιος στη Βουλή», ωστόσο είπε «ψήφισα ΠΑΣΟΚ, τι άλλο θα μπορούσα να ψηφίσω; Το έκανα με μεγάλη δυσκολία, αλλά το έκανα».
Και τόνισε ότι ο λαός πρέπει να αποκομίσει από την κρίση κάποια συμπεράσματα. "Εάν εμείς υπήρξαμε κακοί πολιτικοί, να εκλέξει τώρα καλούς πολιτικούς" είπε.
Αναφερόμενος στις εργασιακές σχέσεις, είπε ότι έχουν άμεση σχέση με την οικονομία, καθώς η ευλυγισία γύρω από τις εργασιακές σχέσεις οδηγεί στην ανάπτυξη.
Ο κ. Πάγκαλος σημείωσε ότι τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν κολοσσιαία ευθύνη για την κατάσταση των δημοσίων οικονομικών, αλλά ευθύνη έχουν και τα υπόλοιπα κόμματα και οι πολίτες.
Όχι αυτή τη φορά δεν είπε ότι μαζί τα φάγαμε. Επιφυλάσσεται για την επόμενη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: