ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Η neaspora ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ λέει τώρα η Αλέκα Παπαρήγα !

Με το βλέμμα στο αβέβαιο μέλλον!


Η ηγετική ομάδα του ΚΚΕ επιχειρεί έξοδο από την απομόνωση!

Αντικρίζοντας την πολιτική απομόνωση στην οποία έχει περιέλθει το ΚΚΕ εξαιτίας της αδιέξοδης και σεχταριστικής πολιτικής που ακολουθεί η ηγετική ομάδα του, ο Περισσός προσπαθεί, λίγα 24ωρα πριν την κρίσιμη εκλογική μάχη, να δικαιολογήσει στο κομματικό κοινό του τη σκληρή γραμμή που έχει χαράξει (επιχειρώντας, παράλληλα, να δικαιολογήσει την άρνησή του να συμμετέχει σε κυβέρνηση Αριστεράς) και προσδοκά από την επομένη των εκλογών να διαμορφωθούν διαφορετικοί όροι ώστε να επιστρέψει στα καθιερωμένα για τον ίδιο δεδομένα.
Στο πλαίσιο, ότι για "όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ" δηλαδή, εντάσσεται και η επίθεση της Αλ. Παπαρήγα στη ριζοσπαστική Αριστερά για υπόγειο πόλεμο προπαγάνδας κατά του ΚΚΕ, με αφορμή ανώνυμα δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο και συγκεκριμένα κείμενο «μελών και στελεχών του ΚΚΕ» (χωρίς ονόματα να υπογράφουν) σε blog.
Συγκεκριμένα στον "Ριζοσπάστη", την περασμένη Κυριακή, υπήρξε δισέλιδη απάντηση από τη Συντακτική Επιτροπή του με τίτλο «Για μερικούς 'άσπονδους' φίλους του ΚΚΕ που βρίσκονται στην απέναντι όχθη».
Επίκεντρο ήταν η ανώνυμη «δήλωση μελών και στελεχών» που δημοσίευσε προ ημερών το gzmosxos.blogspot.com και η οποία ήταν αναρτημένη στο «neaspora.blogspot.gr» -στη συνέχεια έκανε τον γύρο του Διαδικτύου- και ασκούσε δριμεία κριτική στην πολιτική γραμμή του ΚΚΕ, ασκούσε κριτική στην ηγεσία του για πορεία απομόνωσης του κόμματος από την εργατική τάξη, αλλά κατέληγε, αυτή η ανακοίνωση ότι «στις 17 του Ιούνη ψηφίζουμε με περισσότερη ευθύνη το ΚΚΕ».
Η Συντακτική Επιτροπή του "Ριζοσπάστη", απευθυνόμενη στους «ανώνυμους καλοθελητές» που κάνουν εκτιμήσεις για «κακό εκλογικό αποτέλεσμα» στην εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου, τόνισε ότι «οι δήθεν υπερασπιστές του προγράμματος του Κόμματος (...) σπέρνουν συγχύσεις, καλλιεργούν την καχυποψία γύρω από τη γραμμή και την καθοδήγηση του ΚΚΕ, υπονομεύουν ανοιχτά το Κόμμα, σπρώχνουν στην αδράνεια και την άρνηση της ταξικής πάλης, δίνουν όπλα στον αντίπαλο να πολεμά το ΚΚΕ (...)».
Από την πλευρά, της η Αλ. Παπαρήγα υποστήριξε ότι πίσω από το κείμενο μπορεί να είναι κάποιο «κέντρο ή παράκεντρο», φωτογραφίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ, και λέγοντας πως αυτός ξεκίνησε «το βιολί». 
Τέλος, στην προσπάθειά του να μαζέψει από παντού τις διαρροές του ΚΚΕ, ο "Ρ" εξακολουθεί να κάνει αναφορές στους οπορτουνιστές που στο βάθος του χρόνου θέλανε τη διάλυση του κόμματος και να υποστηρίζει πως "βρίσκεται στο DNA του οπορτουνισμού ο στόχος να διαλύσουν το ΚΚΕ"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: