ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Γρηγόρης Ψαριανός σε αποθράσυνση – Ποιος θα τον μαζέψει;

Εικόνα από το MEGA.
Σε ρόλο Εισαγγελέα στην εκπομπή του Πρετεντέρη!
Τις εμφανίσεις του υποψήφιου βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ. Γρ. Ψαριανού στην τηλεόραση ένας κοινός νους αδυνατεί να τις παρακολουθήσει και για να προστατευθεί από κάθε είδους ρύπανση που προκαλεί, κλείνει τη φωνή της συσκευής ή αλλάζει κανάλι. Αν ξεχαστεί κάποιος, ας πρόσεχε. Στο στόχαστρό του τώρα, μπαίνει η Κεφαλονιά, κάτι που κάνει τους συντρόφους του στο νησί, να έρχονται δύσκολη θέση.
 Στην… παράστασή του, που έδωσε ενώπιον Πρετεντέρη, την περασμένη Δευτέρα, στην εκπομπή "Ανατροπή" του Μega, μεταξύ άλλων ενεδύθη και τον ρόλο του εισαγγελέα. Μόνο διαφθορά διαπιστώνει στο Δημόσιο και όλοι οι διεφθαρμένοι του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. έχουν μετακομίσει στον ΣΥΡΙΖΑ, γι' αυτό και η άνοδός του, είπε. Έκανε μάλιστα μια φοβερή και τρομερή αποκάλυψη! Με την οπία προσέβαλε την εκλεγείσα βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, Διευθύντρια της Πολεοδομίας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κεφαλονιά, είπε, πήρε 19.000 ψήφους, όταν στις προηγούμενες εκλογές, που ήταν κι εκείνος στον ΣΥΡΙΖΑ, πήρε μόνον 1.000 και κάτι. Άνοδο που απέδωσε στην υποψήφια βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία διετέλεσε διευθύντρια της Πολεοδομίας, και στη στήριξη από εκδότη που κατάγεται από την Κεφαλονιά. Μάλιστα, χαρακτήρισε την Κεφαλονιά ως βασίλειο της αυθαιρεσίας. Ο δυστυχής, όμως, για να στηρίξει το τερατούργημά του, δεν έπραξε ούτε τα αυτονόητα.
Η ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών λέει ότι ψήφισαν 25.324 και ο ΣΥΡΙΖΑ, το πρώτο κόμμα, έλαβε 4.670 ψήφους, ποσοστό 18,88%. Η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου πήρε κοντά στους 1.200 σταυρούς και ο δεύτερος υποψήφιος 50 λιγότερους. Η πλειοψηφία των ψηφοδελτίων ήταν ασταύρωτα, άρα καθαρά πολιτική ψήφος.
Όσο για το γεγονός ότι η πολεοδομία Κεφαλονιάς έχει καταταχθεί πρώτη στις πέντε καλύτερες της Επικράτειας το 2005 για την οργάνωση και τη λειτουργία της, σε έναν φτηνό συκοφάντη, που αποθρασύνεται προφανώς δεν λέει τίποτα...
Πώς να πάρει χαμπάρι ο Γρ. Ψαριανός, από τέτοια. Μπέρδεψε το μικρόφωνο του ραδιοφώνου με την εικόνα της τηλεόρασης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: