ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ψωμιάδης και Χρυσή Αυγή παραμένουν αδελφοποιητοί !

Ο αδελφοποιητός.
H ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάζονται οι δηλώσεις Ψωμιάδη περί αδελφής Χρυσής Αυγής, είναι η παρακάτω. Σχετικό και το ηχητικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε το blog:
 “Πληροφορηθήκαμε από ΜΜΕ δηλώσεις του κ. Ψωμιάδη κατά την περιοδεία του στη Θράκη, στις οποίες αφού εντάσσει στις αδερφές παρατάξεις τη Χρυσή Αυγή, τονίζει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με το ναζιστικό κόμμα.
 Μάλιστα ο κ. Ψωμιάδης πρόσφατα δήλωσε ευθαρσώς κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ότι βρίσκεται σε συνομιλίες με στελέχη της Χρυσής Αυγής και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι θα επιστρέψουν στη γαλάζια πολυκατοικία.
 Με δεδομένο ότι ο κ. Ψωμιάδης διαθέτει θεσμικό ρόλο πλέον στη Νέα Δημοκρατία, ως -διορισμένος από τον πρόεδρο της Αντώνη Σαμαρά- συντονιστής της προεκλογικής εκστρατείας στη Μακεδονία, είμαστε υποχρεωμένοι να θεωρήσουμε ότι υλοποιεί αποφάσεις του πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ....
 Η συγκρότηση ενός τέτοιου μετώπου απέναντι στον επερχόμενο «κομμουνιστικό κίνδυνο», μόνο τρόμο μπορεί να προκαλεί σε πολίτες με ελάχιστες δημοκρατικές ευαισθησίες» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.
Ακούστε και το σχετικό  ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: