ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Ούτε επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει τις βρωμιές Γρηγόρη Ψαριανού

Χωρίς λόγια.

Άτολμη ανακοίνωση της  ΔΗΜ.ΑΡ. Κεφαλονιάς σε διαμαρτυρία του ΣΥΡΙΖΑ
 
Θα περίμενε από ένα νέο κόμμα κανείς, που μάλιστα αυτοπροσδιορίζεται ως αριστερά της ευθύνης, να σεβόταν πρώτα τον τίτλο του και μετά τον πολιτικό πολιτισμό που είναι κεκτημένο όλων μας!
Μετά την αήθη στάση που κράτησε ο βουλευτής Ψαριανός, ο οποίος με θρασύτητα και ανυπόστατα, στην εκπομπή του Πρετεντέρη, κατηγόρησε την διευθύντρια της Πολεοδομίας Κεφαλονιάς Αφροδίτη Θεοπεφτάτου ότι χρησιμοποίησε την θέση της για να εκλεγεί βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν είναι γνωστή και σεβαστή στην κοινωνία του νησιού η προσωπικότητα της Θεοπεφτάτου, να έβαζε στην θέση του τον θρασύτατο Ψαριανό ή τουλάχιστον να  μην χρησιμοποιούσε τα επιχειρήματά του!
Ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. είχε συνδέσει την εκλογή της Αφ. Θεοπεφτάτου με την ιδιότητά της ως διευθύντριας της τοπικής Πολεοδομίας και υπονόησε στήριξη από τον πρώην υπουργό Γ. Αρσένη και τον εκδότη Γ. Κουρή που κατάγονται από το νησί.
Απαντώντας λοιπόν, σε ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, που διαμαρτυρήθηκε για την συκοφαντία του Ψαριανού, η Ν.Ε. της ΔΗΜ.ΑΡ. σημειώνει ότι δεν της ζητήθηκε ενημέρωση από τον Γρ. Ψαριανό κι ότι δεν γνωρίζει την πηγή πληροφοριών του στελέχους της ΔΗΜ.ΑΡ. ούτε μπορεί να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα όσα είπε.
Η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ Κεφαλονιάς είναι η παρακάτω:
«Είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας ανακοίνωση της ΝΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο: «Τα άθλια ψέματα και οι πολιτικές ανηθικότητες του Γ. Ψαριανού», στην οποία καλείται η Ν.Ε. της ΔΗΜ.ΑΡ. να δηλώσει αν συμφωνεί με όσα ο σ. Γ. Ψαριανός είχε αναφέρει για την Αφ. Θεοπεφτάτου και τα αίτια της εκλογικής της επιτυχίας στην Κεφαλονιά. Θέλουμε κατ' αρχάς να παρατηρήσουμε ότι θεωρούμε μάλλον υπερβολική την αντίδραση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ και 'βιαστικές' τις ερμηνείες της στα όσα λέχθηκαν από τον σ. Ψαριανό.
Κατανοούμε, επίσης, την σκοπιμότητα της ανακοίνωσης, αλλά θεωρούμε υποχρέωσή μας να δώσουμε την απάντηση που μας ζητείται:
Το αν έχουμε σε υπόληψη την κ. Θεοπεφτάτου -και ως άτομο και ως διευθύντρια της τοπικής πολεοδομίας- οι συναγωνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κεφαλονιά, το γνωρίζουν πολύ καλά και δεν χρειάζεται να πούμε κάτι επ’ αυτού.

Ο σ. Γ. Ψαριανός για να διαμορφώσει άποψη για την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεφαλονιά δεν ζήτησε την γνώμη των μελών της Ν.Ε. και δεν γνωρίζουμε την πηγή των πληροφοριών του.
Προφανώς, ή έκανε λάθος στον αριθμό των ψήφων που πήρε η κ. Θεοπεφτάτου (19.000!) ή, απλώς, το ανάφερε «εν τη ρύμη του λόγου του» για να τονίσει την μεγάλη διαφορά ψήφων ανάμεσα στις δυο εκλογικές αναμετρήσεις -πράγμα που είναι το πιθανότερο!

Η πηγή των ψήφων της κ. Θεοπεφτάτου προέρχονταν, κυρίως, από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ. Αυτό, φυσικά, δεν συνιστά μομφή. Πιθανότατα, ο σ. Ψαριανός εκτιμά ότι οι κ. Γ. Αρσένης και Γ. Κουρής βοήθησαν στην Κεφαλονιά επηρεάζοντας τέως ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, αλλά εμείς δεν μπορούμε ούτε να το επιβεβαιώσουμε ούτε να μην το επιβεβαιώσουμε και, ίσως, θα πρέπει να ερωτηθεί ο ίδιος ο σ. Ψαριανός για την πηγή των πληροφοριών του! (Αν και δεν υπάρχει αμφιβολία για τη γενική στήριξη που παρέχει ο κ. Κουρής -αλλά και το βαθύ ΠΑΣΟΚ- στον ΣΥΡΙΖΑ!).
Εκτιμούμε, επίσης, ότι όταν ο σ. Ψαριανός αναφερόταν στην επαγγελματική ιδιότητα της κ. Θεοπεφτάτου ως παράγοντα της εκλογικής της επιτυχίας εννοούσε ότι η δυνατή τάξη των πολιτικών μηχανικών και αρχιτεκτόνων, αλλά και οι συνάδελφοί της δημόσιοι υπάλληλοι, προσχωρώντας μαζικά στον ΣΥΡΙΖΑ συνέβαλαν σημαντικά στην εκλογή της. Αν αυτό είναι αληθές -που το βρίσκουμε πιθανότατο-, συνιστά από πολιτική άποψη μια αξιοσημείωτη μετακίνηση από τον χώρο του δικομματισμού στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Εν προκειμένω δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν η υποψηφιότητα της κ. Θεοπεφτάτου δημιούργησε αυτή την μετακίνηση ή αν η μετακίνηση έφερε ως αποτέλεσμα την υποψηφιότητα Θεοπεφτάτου! (Ο σ. Ψαριανός ισχυρίζεται προφανώς το δεύτερο!)
Με την ευκαιρία: Θέλουμε να ρωτήσουμε τη ΝΕ Κεφαλλονιάς-Ιθάκης του ΣΥΡΙΖΑ και στους συντρόφους-συναγωνιστές που την αποτελούν, αν πιστεύουν ότι δεν θα πάθουμε και τίποτα σπουδαίο αν πληρώνουμε με δραχμές - όπως δήλωσε πρόσφατα η κ. Θεοπεφτάτου σε συνέντευξή της.

Πάντοτε στη διάθεσή σας.
Ν.Ε. ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ ΔΗΜ.ΑΡ.»

ΣΧΟΛΙΟ: Τώρα τι να πρωτοσχολιάσεις από την ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ Κεφαλονιάς; Ότι άφησε τον Ψαριανό να της ρίξει δηλητήριο ανάμεσα στις ανθρώπινες σχέσεις της μικρής κοινωνίας του νησιού, για να μην του χαλάσει χατίρι; Ότι από την μία πλευρά παραπέμπει στον Ψαριανό για το από πούθε ενημερώθηκε περί της Διευθύντριας και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και από την άλλη τον διερμηνεύει ως προς το πώς αποφάσισε να κατέλθει υποψήφια; Κι από πάνω βάζει και το κερασάκι στην τούρτα της αθλιότητας, για βαθύ ΠΑΣΟΚ κ.α.! Αυτό είναι το θέμα ή η χυδαιότητα του συντρόφου τους που τόσο εύκολα του παρέχουν κάλυψη; Και που δεν έχουν το πολιτικό θάρρος να τον ξεμπροστιάσουν;
Και μετά σου λένε για κυβέρνηση συνεργασίας! Με ποιον να συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ; Με την ΔΗΜΑΡ και τον λασπολόγο της που η ΝΕ Κεφαλονιάς, το μόνο που τόλμησε ήταν να τον αφήσει  εν μέρει ακάλυπτο, αντί να τον καταγγείλει;
   

Δεν υπάρχουν σχόλια: