ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Το απόλυτο προγραμματικό μπάχαλο στο εσωτερικό της ΝΔ


Ο Αντ. Σαμαράς αρνείται επιμόνως να πάρει πίσω την υπογραφή του
Η συστράτευση στην οποία κάλεσε ο κ. Σαμαράς, προκειμένου να γατζωθεί στην εξουσία το καταρρέον σύστημα της διαπλοκής βρήκε ανταπόκριση τόσο από γνωστούς φίλους του κ. Χριστοφοράκου όσο και από έκπτωτους Περιφερειάρχες, υπόδικους για κατάχρηση δημόσιου χρήματος.
Πέρα από αυτό, όμως, η εν λόγω συστράτευση δημιουργεί το απόλυτο προγραμματικό μπάχαλο, αφού η ΝΔ του κ. Σαμαρά συστεγάζει πλέον ένθερμους υποστηρικτές του Μνημονίου και ταλιμπάν του οικονομικού νεοφιλελευθερισμού όπως η κ. Μπακογιάννη μαζί με  πολέμιους (μέχρι πρότινος) του Μνημονίου και  συμπαθούντες την Χρυσή Αυγή όπως ο κ. Ψωμιάδης. 
Δεδομένων των παραπάνω, αλλά και της σθεναρής άρνησης του κ. Σαμαρά να άρει τη δέσμευσή του προς την Τρόικα για πιστή, μετεκλογική εφαρμογή του Μνημονίου, καταλαβαίνουμε πόσο επικίνδυνα καταστροφική θα μπορούσε να είναι μια διακυβέρνηση Σαμαρά.

Μπακογιάννη εναντίον Σαμαρά

Αλλάζει θέσεις σαν τα πουκάμισα: Προεκλογικό σποτ της ΔΗΣΥ.

Εγκληματικά αδιόρθωτος: 3/5/2012 Ομιλία στο Περιστέρι.
“Έχετε κολοσσιαίες ευθύνες κύριοι του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας που φέρατε-με την δειλία και την ατολμία σας να κάνετε ριζικές αλλαγές- το λαό στην κατάσταση αυτή. Είσαστε αδιόρθωτοι εγκληματικά, γιατί δεν διδαχθήκατε τίποτα απ' την κρίση.”
“ Δημοκράτες πολίτες που είστε ακόμη στο ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία: Η παραμονή σας εκεί δεν εξυπηρετεί ούτε την Ελλάδα ούτε τη Δημοκρατία. Γυρίστε τους την πλάτη! Είναι αμετανόητοι!”

Προεκλογικά ρουσφέτια: 2/5/2012, κεντρική προεκλογική ομιλία στη Θεσσαλονίκη.
Για το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, η κ. Μπακογιάννη είπε ότι «ζουν στο δικό τους σύμπαν» και την ώρα του τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα, βγήκαν πάλι να μοιράσουν προεκλογικά δισεκατομμύρια.
«Σε όλες τις πτυχές της συμπεριφοράς τους, δείχνουν ότι δεν άλλαξαν. Προεκλογικά ρουσφέτια. Προεκλογικές προσλήψεις. Χαριστική ρύθμιση των χρεών τους εις βάρος των φορολογουμένων. Τεράστιες κομματικές χρηματοδοτήσεις. Αυτά τους ένωσαν!»

Αδιόρθωτος: 29/4/2012, στο Ρέθυμνο Κρήτης.
 «Αν η επόμενη Βουλή αποτελείται αποκλειστικά από τα αδιόρθωτα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και τα κόμματα της λαϊκίστικης δεξιάς και αριστερής αντιπολίτευσης, συν το φασιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής, η κατάσταση θα γίνει ακόμα χειρότερη».

Δεν έχει πάρει «κανένα μήνυμα από την κοινωνία»: 21/4/2012  παρουσίαση των υποψ. βουλευτών της ΔΗΣΥ στην Αττική.
«Οι δύο είναι αδιόρθωτοι, δεν έχουν πάρει κανένα μήνυμα από την κοινωνία.»

Ακροδεξιά στροφή, εθνικιστικής υφής και λαϊκισμός δίχως λογική: 25-09-11 ΒΗΜΑ FM 99,5.
“Η Νέα Δημοκρατία είναι σήμερα ένα κόμμα του οποίου όταν αναλύσει κανένας το κείμενο του κ. Σαμαρά στη ΔΕΘ πείθεται πλέον, απολύτως  ότι έχουμε  να κάνουμε με μία ακροδεξιά στροφή, εθνικιστικής υφής και ένα λαϊκισμό ο οποίος δεν έχει καμία λογική στη σύγχρονη Ευρώπη. Αυτή η λογική, η εθνικίστικη, η εθνικοσοσιαλιστική δηλαδή για την ακρίβεια,  η οποία καταγράφεται πλέον από τη Νέα Δημοκρατία έχει ξεπεράσει κατά πολύ την ονομαζόμενη λαϊκή δεξιά”.

Απομονωμένος και Αναξιόπιστος: 09/2011 στην ΔΕΘ.
Ο Σαμαράς κινείται στον αστερισμό των μαγικών συνταγών, είναι πλήρως απομονωμένος στην Ευρώπη και εντελώς αναξιόπιστος στο εσωτερικό της χώρας.

«Τζόγος πάνω στα εθνικά θέματα»: 26/9/2010 Συνέντευξη Real News.
Στη δεκαετία του ΄90 [Ο Σαμαράς] τζογάρισε πάνω στα εθνικά θέματα για να φτιάξει ένα προσωπικό κόμμα, σήμερα τζογάρει πάνω στην προοπτική της χρεοκοπίας της οικονομίας για να κατοχυρώσει την αρχηγική του θέση στο στενό κομματικό του χώρο.

«Επενδύει στον οπορτουνισμό»: 12/08/2010  από την προσωπική της ιστοσελίδα.
«Η Νέα Δημοκρατία, αντί να πιέζει την κυβέρνηση να κινηθεί πιο γρήγορα, πιο αποφασιστικά, πιο ριζικά, επενδύει με πρωτοφανή οπορτουνισμό στην κατάρρευση της Ελλάδας και στην καταστροφή για να αντλήσει κομματικό όφελος.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: