ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

25,9% με το ζόρι ο δικομματισμός - Προελαύνει ο Πάνος Καμένος με 8%

Φωτογραφία Αρχείου.

Και πάλι εκτός βουλής το ΛΑΟΣ με 2,1% που τσιμπολογήθηκε από τους φιλοναζιστές 
Με το ένα τρίτο των ερωτηθέντων να μην απαντά ή να μην έχει αποφασίσει τι θα ψηφίσει ενάμισυ μήνα πριν των εκλογών, ο δικομματισμός ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, κατέβηκε στο τελευταίο σκαλί με 24,9%, ενώ σχεδόν… ισοπαλία μεταξύ των δύο κομμάτων δείχνει η νέα πανελλαδική δημοσκόπηση που διεξήγαγε η εταιρεία Metron Analysis, κατά την περίοδο 21 έως 23 Μαρτίου.
Συγκεκριμένα το 12,7% των ερωτηθέντων απάντησε ότι εάν γίνονταν εκλογές την επόμενη Κυριακή θα ψήφιζε τη Νέα Δημοκρατία.
Αντίστοιχα το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ αγγίζει το 12,2%. Τρίτο κόμμα έρχεται εκείνο του Πάνου Καμένου με 8% και ακολουθούν: Δημοκρατική Αριστερά 7,8%, ΚΚΕ 7,3%, ΣΥΡΙΖΑ 6,6%, ενώ η φιλοναζιστική Χρυσή Αυγή 3,8%.
Εκτός Βουλής μένουν ο ΛΑ.Ο.Σ. με 2,1%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 2,1%, η Δημοκρατική Συμμαχία με 1,3%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1% και το Άρμα Πολιτών με 0,8%.
Στην συγκεκριμένη δημοσκόπηση δεν καταγράφεται καθόλου το κόμμα Κατσέλη-Καστανίδη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η αδιευκρίνιστη ψήφος (άλλο κόμμα, λευκό, Δεν ξέρω Δεν απαντώ), αγγίζει το 34,6%.

ΚΑΜΕΝΟΣ: Μπορεί να υπάρξει σύγκλιση με τον ΣΥΡΙΖΑ
Μεθαύριο Τετάρτη θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, ο οποίος δεν απέκλεισε ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Καμένος, μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ, τόνισε ότι θα ζητήσει να φύγουμε από το Μνημόνιο, τόνισε ότι δεν αναγνωρίζει το χρέος, καθώς όπως είπε το χρέος από τα παράνομα επιτόκια είναι πάνω από 230 δισ. και υποστήριξε ότι το σχέδιο ήταν να εξαθλιωθούν οι Έλληνες για να παραδώσουν τον ορυκτό τους πλούτο.
Σύμφωνα με τον Πάνο Καμένο, με το πρόγραμμα που θα ανακοινώσει δεν θα υπάρξουν ανάγκες δανεισμού. «Εάν όμως χρειαστεί να δανειστούμε, θα απευθυνθούμε σε τρίτες χώρες, όπως η Ρωσία», είπε.
«Σκοπός μας είναι να κυβερνήσουμε χωρίς τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑ.Ο.Σ», υποστήριξε ο Π. Καμμένος ενώ για την Αριστερά είπε ότι μπορεί να υπάρξει σύγκληση με τον ΣΥΡΙΖΑ σε ορισμένα θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: