ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Απόπειρα κατά Τραμπ: Τα fake news κατέκλυσαν το διαδίκτυο

Ο Ντόναλντ Τραμπ με αίματα (EPA/DAVID MAXWELL)

 

Καταιγίδα από fake news και σενάρια συνωμοσίας,-  Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταδικλάζει την πράξη.- Η ακροδεξια ξεσάλωσε!

Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ καταδικάζει απερίφραστα την απόπειρα δολοφονίας κατά του υποψηφίου Προέδρου των ΗΠΑ,  Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση, «οι πράξεις πολιτικής βίας αποτελούν απειλή για την Δημοκρατία παγκοσμίως και είναι αυτονόητα απαράδεκτες και κατακριτέες».

Όπως αναφέρει η Washington Post, λίγα λεπτά μετά τις πυροβολισμούς, δεξιά και ακροδεξιά τρολ καθώς και οι εκλεγμένοι Ρεπουμπλικάνοι άρχισαν να υπονοούν ότι ο Τζο Μπάιντεν βρίσκεται άμεσα ή έμμεσα, πίσω από την απόπειρα. Ο βουλευτής Mike Collins (R-Ga.) δημοσίευσε στο X ότι «Ο Τζο Μπάιντεν έστειλε τις εντολές», συγκεντρώνοντας πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές και αργότερα ζήτησε να αντιμετωπίσει ο Μπάιντεν κατηγορίες για «υποκίνηση σε δολοφονία».

Ένας χρήστης του TikTok με το ψευδώνυμο @theoldermillenial.1 είπε στους 1,2 εκατομμύρια ακολούθους του: «Υποθέτω ότι επειδή οι δικαστικές υποθέσεις δεν πήγαιναν τόσο καλά, αποφάσισαν να δοκιμάσουν μια διαφορετική οδό. Παιδιά, μην ξεχνάτε, για τι είναι ικανή η αριστερά». Ο Shadow of Ezra, ένας ανώνυμος λογαριασμός θεωριών συνωμοσίας στο X, έγραψε ότι «Το βαθύ κράτος προσπάθησε να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ ζωντανά στην τηλεόραση», σε μια ανάρτηση που έλαβε πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές, σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε η Junkipedia, ένα αποθετήριο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. περιεχόμενο. Στη συνέχεια,  η ανάρτηση που περιγράφει τον πυροβολισμό ως «το τίμημα που πληρώνεις όταν εξοντώνεις σατανικούς παιδόφιλους της ελίτ», προβλήθηκε περισσότερες από 2,5 εκατομμύρια φορές.«Τα περιστατικά πολιτικής βίας γεννούν θεωρίες συνωμοσίας και ψευδείς αφηγήσεις όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να περιγράψουν το συμβάν σύμφωνα με τις διάφορες ατζέντες τους», δήλωσε στην Washington Post η Μέγκαν Σκουάιρ, αναπληρώτρια διευθύντρια ανάλυσης δεδομένων στο South Poverty Law Center's Intelligence Project.

Δεν υπάρχουν σχόλια: