ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Με "επικοινωνιακές" φιέστες αντιμετώπιση των χούλιγκαν




Χθες, από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα αφού υπάρχουν αναφορές για τρεις τραυματίες, από πυροβολισμούς, μαχαιρώματα και ξυλοδαρμούς» έξω από γήπεδο Αλεξάνδρας!

 

Συμπλοκή μεταξύ οργανωμένων οπαδών στην οδό Τσόχα, έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας σημειώθηκε χθες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΡΤ, τρία άτομα τραυματίστηκαν, ο ένας από πυροβολισμό στο πόδι και οι υπόλοιποι από ξυλοδαρμό, για αιτία που δεν έχει διευκρινιστεί. Οι δύο από τους τραυματίες έχουν διακομιστεί στο Λαϊκό νοσοκομείο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Εβδομήντα προσαγωγές έχουν γίνει, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στην ευρύτερη περιοχή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στους Αμπελόκηπους, μετά τη συμπλοκή.

«Μνημείο αποτυχίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση της βίας» χαρακτηρίζει σήμερα ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος τη συμπλοκή οπαδών με πυροβολισμούς και τραυματίες  στο κέντρο της Αθήνας, λίγα μόλις μέτρα από τη ΓΑΔΑ.

Όπως σημειώνει ο τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, «μετά τους Κροάτες χούλιγκαν που διέσχισαν ανενόχλητοι όλη τη χώρα και συμμετείχαν στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας με τραγικό απολογισμό τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή και τον θανάσιμο τραυματισμό του Γιώργου Λυγγερίδη στο Ρέντη, η κυβέρνηση συνεχίζει να αρκείται σε "επικοινωνιακές" φιέστες για την πρόληψη και καταστολή του φαινόμενου

Χθες, από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα αφού υπάρχουν αναφορές για τρεις τραυματίες, από πυροβολισμούς, μαχαιρώματα και ξυλοδαρμούς».

«Δυστυχώς, όμως, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, έχει εξαρχής καταθέσει εγκαίρως και αρμοδίως συγκεκριμένες προτάσεις που καλύπτουν ολιστικά το ζήτημα της βίας με οπαδικό μανδύα και θέτουν ισχυρές βάσεις για τη εξάλειψη του κοινωνικά επιζήμιου φαινομένου, η κυβέρνηση κωφεύει και εξακολουθεί να το προσεγγίζει με χαρακτηριστική επιπολαιότητα» υπογραμμίζει ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: