ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Η πρόβα Άδωνη για εξωπέταγμα ανασφάλιστων απέτυχε

 Καυγάς Πολάκη και Άδωνη: «Κάτσε κάτω, ουστ» – Ο διάλογος στη Βουλή

 

Αντιπαράθεση μεταξύ του Άδωνη Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη για να μην περάσει η απόφαση για τους ανασφάλιστους!

Λίγο νωρίτερα έξω από την Βουλή ο Παύλος Πολάκης δήλωσε ότι «η πρόβα τζενεράλε του υπουργείου Υγείας, του υπουργείου Εργασίας και της ΝΔ για το πέταγμα, εκτός ασφαλιστικής κάλυψης στην συνταγογράφηση φαρμάκων και στην διενέργεια εξετάσεων στις δημόσιες δομές, απέτυχε οικτρά»

Αυτή η αποτυχία της ΝΔ, που ξεκίνησε χθες με το δήθεν λάθος, του Υπουργείου που ξεσκέπασε ο Π. Πολάκης οδήγησε σε σκληρή αντιπαράθεση  σήμερα στην Βουλή μεταξύ του Άδωνη Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη, στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, όταν ο υπουργός Υγείας βρισκόταν στο βήμα και μιλούσε για την συνταγογράφηση των ανασφάλιστων. 

Ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ είπε στον υπουργό Υγείας «ξαναδιαβάστε κύριε Γεωργιάδη την απόφαση. Μιλούσε για νοσοκομειακή περίθαλψη η ΚΥΑ. Ξαναδιαβάστε τη νομοθετική διάταξη που μιλούσε για εξετάσεις ή συνταγογράφηση». Τότε ο Άδωνης Γεωργιάδης είπε στον Παύλο Πολάκη «Καθίστε κάτω. Μη φύγετε», με τον βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης να λέει «μας δουλεύετε».

Μετά, ο υπουργός Υγείας είπε «προκαλέσατε και άλλη φορά. Σε μένα δεν μπορείς να κάνεις αυτά που έκανες στην κυρία Συρεγγέλα. Άρα κάτσε εδώ να ακούσεις. Φεύγεις; Βάλτο στα πόδια. Τέτοιος δειλός ήσουν πάντα. Φύγε. Ουστ». Τότε, ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ είπε «να ανακαλέσεις. Είπε ουστ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: