ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Συνάντησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και έσωσε το σπίτι της

 

Με απόφαση δικαστηρίου, ανεστάλη ο πλειστηριασμός κι ήταν πρώτης κατοικίας.- Νέες συναντήσεις του Στ. Κασσελάκη με πολίτες σήμερα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχθηκε σήμερα όσους δεν είχαν καταφέρει να τον συναντήσουν την προηγούμενη εβδομάδα Τους  συνάντησε στις 12 μ. στο γραφείο του στην Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση,  πρόκειται  για πολίτες οι οποίοι δεν είχαν καταφέρει να συναντήσουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ την προηγούμενη εβδομάδα.

Διαβάστε και το παρακάτω αξιοσημείωτο, που αλίευσα από το facebook του Λάμπρου Λαμπρόπουλου:

«Την προηγούμενη Πέμπτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε όποιον θέλει να πάει να μιλήσει μαζί του στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ..
Εκεί λοιπόν εμφανίστηκε και μια γυναίκα που του μίλησε για το μαράζι της το σπίτι της, η πρώτη της κατοικία, βγαίνει σε πλειστηριασμό.
 
Στη συνέχεια ο πρόεδρος επικοινώνησε με τον καλύτερο δικηγόρο της Ελλάδας, σε θέματα πλειστηριασμών, τον Μάριο Μαρινάκο.
 
Σήμερα λοιπόν με απόφαση δικαστηρίου, ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ο πλειστηριασμός του σπιτιού δηλαδή το έσωσε το σπίτι της η γυναίκα
 
Εδω θέλω να πω 2-3 πράγματα.
 
1. Δε θα έπρεπε να χρειάζεται να επέμβει ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να σώζει ο κόσμος τα σπίτια του
Αυτά είναι άλλων καιρών και άλλων εποχών όμως φίλοι μη γελιέστε,ναι, ο Μητσοτάκης μας έχει γυρίσει σε αλλοτινούς καιρούς, τότε που δεν ήταν αυτονόητο το δικαίωμα του καθενός στη στέγη. Όσο για το "ρουσφέτι" όπως έτρεξαν να το χαρακτηρίσουν κάποια χυδαία σαιτ να πω ότι όχι απλά δεν είναι ρουσφέτι αλλα αντίθετα, ειναι κινηματική δράση σύγχρονου καιρού δλδ πολεμάς τα κοράκια μέσα στα δικαστήρια με τους καλύτερους επιστήμονες και τους νικάς νόμιμα.
 
2. Αυτό είναι ένα πολύ σκληρό -είναι η αλήθεια- μάθημα του τι μπορεί να προξενήσει το 41%.
 
Μέχρι πριν λίγα χρόνια, δεν επιτρεπόταν βάσει νόμου ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας 
 
Μετά ξέρετε τι έγινε;.Πήγατε και ψηφίσατε την εγκληματική οργάνωση του Μητσοτάκη η οποία μόλις βγήκε, άφησε ελεύθερα τα κοράκια να μπορούν να παίρνουν το σπίτι του κάθε φουκαρά.
 
Προσοχη, μόνο τα σπίτια του απλού κόσμου παίρνουν τα κοράκια
 
Τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που χρωστάνε μαζί, ένα δισεκατομμύριο ευρω,δεν τους ενοχλεί κανένας.
 
Κανένας δεν τους παίρνει τα σπίτια, τα ακίνητα, τις επιχορηγήσεις κτλ.».
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: