ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Ελλείψει χρήματος δεν θα κάνει ομιλία στην ΔΕΘ

Οικονομική ασφυξία στον ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα κάνει ομιλία στη ΔΕΘ ο Κασσελάκης!

 

Ο Στ. Κασσελάκης δίνει πρωτεραιότητα στην εξόφληση μισθών στα ΜΜΕ του κόμματος και στο προσωπικό της Κουμουνδούρου!


Δύσκολα τα οικονομικά στην Κουμουνδούρου. Ίσως πιο δύσκολα από όσο φαντάζεται ο καθένας. Αυτή η κατάσταση, έχει οδηγήσει τον Στέφανο Κασσελάκη στη σκέψη να μην πραγματοποιήσει ομιλία στη ΔΕΘ λόγω κόστους. Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι βάζει προτεραιότητα τους μισθούς των εργαζομένων, γράφει η Ιστσελίδα του Documentonews.gr.

Πάντως, δεν τίθεται θέμα να μην πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Υπενθυμίζεται πως χθες στην Πολιτική Γραμματεία αποφασίστηκε η αύξηση της μηνιαίας εισφοράς των βουλευτών και των ευρωβουλευτών (αλλά και μια έκτακτη εισφορά), η άμεση οικονομική εξόρμηση (με κουπόνια ή μέσω του iSYRIZA), η επανεξέταση των εξόδων των Νομαρχιακών Επιτροπών, αλλά και η συνολική επανεξέταση της ενοικίασης των γραφείων σε Αθήνα και περιφέρεια. Για τα κομματικά media αποφασίστηκε να δίνεται το 45% της κρατικής τακτικής χρηματοδότησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: