ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Πού είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης να κάνει δήλωση;

Πού είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης; – Κεντρικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην υπόθεση χρηματισμού στον δήμο Αθηναίων

 

Κεντρικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι αυτά που βρίσκονται στην υπόθεση χρηματισμού στον δήμο Αθηναίων!

Πού είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛΛ Νίκος Ανδρουλάκης; Ρωτά το Documentonews.gr με ανάρτησή του στο σάιτ του. Πού είναι οι αποφάσεις σύγκλησης οργάνων για αναστολή κομματικής ταυτότητας εμπλεκομένων στην υπόθεση χρηματισμού σε υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων που, σύμφωνα με αποκαλύψεις του documentonews.gr, είναι και στελέχη του ΠΑΣΟΚ;

Ούτε μια δήλωση, ούτε καν ένα σχόλιο για το σκάνδαλο διαφθοράς του δήμου Αθηναίων, που, φέρεται να εμπλέκονται και υψηλόβαθμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Η σιωπή δεν είναι χρυσός, την ώρα που βοά ο τόπος για το σκάνδαλο στο δήμο Αθηναίων, στο οποίο βρίσκονται υπόλογοι μεταξύ άλλων, δυο υπάλληλοι του Υπουργείου πολιτισμού (Υπ.Πο.) που είναι και κορυφαία στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη (ο ένας μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και ο άλλος Αναπλ. Γραμματέας Τομέα του κόμματος). 

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του Documentonews.gr, και τα δυο πρόσωπα που είναι στελέχη του ΠΑΣΟΚ, σε κορυφαίες θέσεις, έχουν διατελέσει στο παρελθόν μέλη του «αμαρτωλού» Ταμείου Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων Υπουργείου Πολιτισμού Υπ.Πο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη υπάρχει αντίδραση της ηγεσίας του Υπ.Πο. με εντολή να κινηθούν άμεσα πειθαρχικές διαδικασίες. Με ανακοίνωσή του, το υπουργείο Πολιτισμού, την Τρίτη 9 Ιουλίου 2024, επεσήμανε ότι έχει λάβει έγγραφο που απεστάλη από την Ελληνική Αστυνομία, στο οποίο γίνεται αναφορά στις ποινικά κολάσιμες και πειθαρχικά ελεγκτέες συμπεριφορές υπαλλήλων του Υπουργείου. 

Ετσι, το Υπ.Πο, όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του , «με απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, αυτοί οι υπάλληλοι τίθενται αμέσως σε αναστολή καθηκόντων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Δημοσίων Υπαλλήλων και ακολουθεί η προβλεπόμενη διαδικασία ουδεμίας ανοχής».

Εχει προκαλέσει σάλο η εξάρθρωση σπείρας εκβιαστών που λειτουργούσε εντός των υπηρεσιών του δήμου Αθηναίων και φέρεται να εκβίαζε καταστηματάρχες του κέντρου της πόλης προκειμένου τα μέλη της να αποκομίζουν οικονομικά οφέλη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ «στη σπείρα συμμετείχαν δεκάδες άτομα με τις αρχές να προχωρούν στη σύλληψη 14 ατόμων, ενώ συνολικά έχουν αποδοθεί κατηγορίες σε 22 άτομα, στην συντριπτική τους πλειοψηφία υπάλληλοι του δήμου Αθηναίων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: