ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Κύκλωμα εκβιαστών: Εμπλέκονται κεντρικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Ανδρουλάκης για σπείρα εκβιαστών: Πρώτα αποσιωπά την εμπλοκή των στελεχών του και μετά… τους υποβαθμίζει για να μην τον «λερώσουν»

 

Ο Ν. Ανδρουλάκης πρώτα αποσιωπά την εμπλοκή των στελεχών του και μετά… τους υποβαθμίζει για να μην τον «λερώσουν»!

Δύο κεντρικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, άνθρωποι του Νίκου Ανδρουλάκη, κατηγορούνται για χρηματισμό - Οι αποκαλύψεις και η ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη παρακάτω.

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με το κύκλωμα εκβιαστών στο Δήμο Αθηναίων καθώς εμπλέκονται και κεντρικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, το οποίο αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr, πρόκειται για δύο κεντρικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, άνθρωποι του Νίκου Ανδρουλάκη, που κατηγορούνται για χρηματισμό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ένα πρόσωπο εκ των δύο, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, που έχει διατελέσει στο παρελθόν μέλος του Ταμείου Αλληλοβοήθειας ΥΠΠΟ, είχε απειλήσει, εκείνους που τον είχαν καταγγείλει στο παρελθόν, πως θα πάρει κεφάλια.

Το άλλο πρόσωπο είναι αναπληρωτής γραμματέας σε σημαντικό τομέα του ΠΑΣΟΚ, πρόσωπο κοντά στον νυν πρόεδρο.

Όπως γράφει  το documentonews.gr:

«Καταϊδρωμένος» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, επιχειρεί τώρα να «σώσει ό,τι σώζεται», μετά την αποκάλυψη του Documento ότι ανάμεσα στους εμπλεκόμενους στη σπείρα των εκβιαστών βρίσκονταν και δύο υψηλόβαθμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία μάλιστα βρίσκονται στο περιβάλλον του νυν προέδρου.

Αφού έγινε η αποκάλυψη του Documento για τα δύο κεντρικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, και αφού ο Νίκος Ανδρουλάκης προσπάθησε να το αποσιωπήσει, παρότι, σύμφωνα με πληροφορίες γνώριζε εδώ και μερικά 24ωρα για την εμπλοκή τους, τελικά η Χαριλάου Τρικούπη υποχρεώθηκε στη διαγραφή τους.

Ωστόσο, ακόμη και η ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη για το θέμα επιχειρεί να υποβαθμίσει το θέμα, χαρακτηρίζοντας ως… απλά μέλη τα δύο υψηλόβαθμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, αργά το μεσημέρι της Τρίτης το ΠΑΣΟΚ ανέστειλε την κομματική ταυτότητα δυο στελεχών του, με επίκεντρο το σκάνδαλο στις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων. Σε ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη, αναφέρεται ότι «λόγω της φερόμενης εμπλοκής τους σε ποινική υπόθεση, που είδε το φως της δημοσιότητας, η Επιτροπή Δεοντολογίας Καταστατικού και Πιστοποίησης ανέστειλε την κομματική ιδιότητα δύο μελών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, τους οποίους και ενημέρωσε σχετικώς, μέχρι το πέρας της ποινικής διαδικασίας».

«Δύο μέλη», λοιπόν διαγράφηκαν σύμφωνα με τη Χαριλάου Τρικούπη που αποφεύγει τόσο να κατονομάσει τα εν λόγω «μέλη», όσο και να αναφέρει τις θέσεις που κατείχαν στο κόμμα.

Ας τα ξαναθυμίσουμε λοιπόν δίνοντας έμφαση στις κομματικές τους ιδιότητες:

1. Ιωάννης Παπαγεωργόπουλος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ

2. Γρηγόρης Βαφειάδης, αναπληρωτής γραμματέας τομέα πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ

Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης η ανάρτηση του πρώτου εκ των δύο, κατά την ένταξή του στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, όπου σε μια συναισθηματική ανάρτηση για την αγωνιστική ιστορία του συνδικαλισμού, αναφέρει ότι εντάσσεται στο ΠΣ του κόμματος ως εκπρόσωπος του συνδικαλιστικού τομέα, ύστερα από την προσωπική αποδοχή του Νίκου Ανδρουλάκη.


Το ΠΑΣΟΚ μετά τις αποκαλύψεις, εξέδωσε την ανακοίνωση, σημειώνοντας ότι ανέστειλε την κομματική ιδιότητα των δύο μελών του κόμματος.

«Λόγω της φερόμενης εμπλοκής τους σε ποινική υπόθεση, που είδε το φως της δημοσιότητας, η Επιτροπή Δεοντολογίας Καταστατικού και Πιστοποίησης ανέστειλε την κομματική ιδιότητα δύο μελών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, τους οποίους και ενημέρωσε σχετικώς, μέχρι το πέρας της ποινικής διαδικασίας» αναφέρει η Επιτροπή Δεοντολογίας Καταστατικού και Πιστοποίησης ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: