ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Οι φλόγες ακούμπησαν τον Γ΄ όροφο του Καραμανδανείου

Φωτιά στην Πάτρα
INTIME/ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

Καλύτερη χαρακτηρίζεται η κατάσταση αναφορικά με τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή Γηροκομειού Πάτρας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της πυροσβεστικής, Βασίλη Βαθρακογιάννη, λίγο πριν τις 16:00 υπάρχουν διάσπαρτες εστίες, ενώ στη φωτιά που μαίνεται στο Γηροκομειό, επιχειρησαν 78 πυροσβέστες, 26 οχήματα και 10 εναέρια μέσα. Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις του αναπληρωτή περιφερειάρχη Χαράλαμπου Μπονάνου από τη φωτιά έχει καεί ένα σπίτι (αποθήκη) και ένα αυτοκίνητο.

Ενδεικτικό της σοβαρότητας της κατάστασης που επικρατούσε νωρίτερα αποτελεί το γεγονός ότι εστάλησαν τρία μηνύματα από το 112. Αυτά αφορούσαν στην εκκένωση του Γηροκομείου καθώς επίσης και όσους βρίσκονταν στις περιοχές Αρόη, Παγώνα και Εγλυκάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φωτιά επεκτάθηκε και στον τρίτο όροφο του νοσοκομείου Καραμανδάνειου, αλλά κατασβέστηκε εν τη γενέσει της!.


INTIME/ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ
INTIME/ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ
«Η φωτιά έφτασε μέσα στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου και μάλιστα δημιουργήθηκε μια εστία στον τρίτο όροφο, στο κτήριο μέσα. Προφανώς, από κάποιο κουκουνάρι που πετάχτηκε, επειδή η περιοχή είναι γεμάτη με πεύκα. Πετάχτηκε στην ταράτσα και έπιασε εκεί ένας χώρος, αλλά δεν επεκτάθηκε, έσβησε γρήγορα» είπε ο παιδίατρος Θανάσης Φίλιας μιλώντας στην ΕΡΤ.Παράλληλα τόνισε πως όλοι οι ασθενείς απομακρύνθηκαν από το νοσοκομείο και μεταφέρθηκαν σε άλλες κλινικές της πόλης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: