ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Ο... μαέστρος της ρίψης νερού πάνω στο Καραμανδάνειο

 

Παρά τη χαμηλή ορατότητα και τις δύσκολες συνθήκες ο πιλότος του ελικοπτέρου επιχείρησε πάνω από το Καραμανδάνειο με απίστευτη ακρίβεια!

Συγκλονιστικό βίντεο καταγράφει ελικόπτερο της πυροσβεστικής που επιχειρεί για την κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς στο Γηροκομειό Πάτρας πάνω από το νοσοκομείο Παίδων Καραμανδάνειο.

Το βίντεο του thebest.gr κόβει την ανάσα, ενώ αποτυπώνει τη μαεστρία και την αυταπάρνηση του πληρώματος και του χειριστή του ελικοπτέρου που επιχειρεί ακριβώς πάνω από τη δομή.

Στο μεταξύ η κατάσταση στην περιοχή είναι αποπνικτική και οι καπνοί έντονοι, κάτι που δυσχεραίνει το έργο των πυροσβεστών και των εναέριων μέσων.

Παρά τη χαμηλή ορατότητα και τις δύσκολες συνθήκες ο πιλότος του ελικοπτέρου  πάντως επιχείρησε πάνω από το Καραμανδάνειο με απίστευτη ακρίβεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: