ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Πολάκης: Καλώ ένα λειτουργό Δικαιοσύνης να ασχοληθεί!

 

Επανακάμπτει σήμερα δίνοντας στοιχεία και  συνέχεια στις σκανδαλώδεις αναθέσεις της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος!

Ο Παυλος Πολακης επανακάμπτει σήμερα δίνοντας στοιχεία και  συνέχεια στις σκανδαλώδεις αναθέσεις της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος και καλεί λειτουργό της Δικαιοσύνης να ασχοληθεί με αυτό.

Στην προσωπική του Σελίδα στο facebook  γράφει τα παρακάτω:

«ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ της χθεσινης αναρτησης για το ΔΕΞΙΟ ΟΡΓΙΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ με εμπλεκομενους Μαρλαφέκα, Φαρμακη, Καραγεωργοπουλο  (φωτο 1-2-3) και τις επιτροπες μηχανοκινητου Αθλητισμου του ΑΥΓΕΝΑΚΗ
δημοσιεύω σημερα:
 
-τον καταλογο των εταιρειων του Καραγεωργοπουλου της PlUS MEDIA με βαση τα στοιχεια του ΓΕΜΗ (φωτο 4)και μια κοινη εταιρεια που εχει με τον κυριο Μαρλαφεκα τον προεδρο του επιμελητηριου Αχαιας(φωτο 5)
 
-Τον πληρη καταλογο των απευθειας αναθεσεων απο Περιφερεια Δυτικης Ελλαδας (ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ) και το Επιμελητηριο Αχαιας (ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ) στις εταιρειες του κυριου ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ! τα ετη 2019- αρχες 2023 (φωτο 6-12)
__________
ΥΓ1: ΚΑΛΩ ΕΝΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ!!!».
 
 







 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: