ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Συμφωνία κατάπαυσης πυρός επιτεύχθηκε στην Γάζα

 


Την αποκάλυψε ο αμερικανός πρόεδρος Μπάιντεν, στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των Ισραηλινών και της Χαμάς για επιστροφή των ομήρων!

 Σε συμφωνία επί της αρχής για κατάπαυση πυρός στην Γάζα, με βάση το πλαίσιο της εκεχειρίας που είχε παρουσιάσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν κατέληξαν οι διαπραγματευτές τόσο της Χαμάς όσο και του Ισραήλ.

Η ανακοίνωση της επί της αρχής συμφωνίας ήρθε από τον ίδιο τον Αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος σε μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του ανέφερε:

«Πριν από έξι εβδομάδες παρουσίασα ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο για το πώς θα επιτευχθεί κατάπαυση του πυρός και θα επιστρέψουν οι όμηροι στην πατρίδα. Υπάρχει ακόμη δουλειά να γίνει και πρόκειται για πολύπλοκα ζητήματα, αλλά το πλαίσιο αυτό έχει πλέον συμφωνηθεί τόσο από το Ισραήλ όσο και από τη Χαμάς. Η ομάδα μου σημειώνει πρόοδο και είμαι αποφασισμένος να τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: