ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

Κυκλοφοριακό χάος επικρατούσε στην Κανακάρη

Ταλαιπωρία των οδηγών στην Πάτρα

Η κυκλοφοριακή κατάσταση στο κέντρο της Πάτρας παραμένει δύσκολη για τους οδηγούς, ιδιαίτερα στη διασταύρωση της οδού Κανακάρη, όπου η Μαιζώνος είναι κλειστή από το ύψος της Αράτου και μετά. Την Τρίτη χθες το απόγευμα, με τα καταστήματα ανοιχτά, οι ουρές στη συγκεκριμένη οδό έγιναν ξανά αισθητές.

Οι δυσκολίες αυξάνονται λόγω των παρκαρισμένων οχημάτων και στις δύο πλευρές του δρόμου, αλλά και των αρκετών διπλοπαρκαρισμένων αυτοκινήτων. Οι οδηγοί προτείνουν ότι για να επανέλθει η Κανακάρη στην κανονικότητά της, θα πρέπει τουλάχιστον στην αρχή της, μέχρι το ύψος της Ζαϊμή, να απαγορεύεται το παρκάρισμα και στις δύο πλευρές, με εξαίρεση τη μία πλευρά.

Παρά τις προτάσεις, μέχρι στιγμής η κατάσταση δεν έχει αλλάξει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι από το ύψος της Καρόλου μέχρι την Παπαφλέσσα, ένας οδηγός χρειάστηκε κοντά στο ένα τέταρτο και κάτι παραπάνω για να διανύσει την απόσταση το απόγευμα της Τρίτης.

Η συνεχής αυτή ταλαιπωρία δημιουργεί προβλήματα και καθυστερήσεις στους οδηγούς, επισημαίνοντας την ανάγκη για λήψη άμεσων μέτρων βελτίωσης της κυκλοφορίας στην περιοχή.

Πηγή: patratora.news

Δεν υπάρχουν σχόλια: