ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά του Ν/Σ για την Ψυχική μεταρρύθμιση!

Α. Παναγιωτοπουλος

Αποκαλύφθηκε πλήρως το κοινωνικά ανάλγητο «όραμα» της κυβέρνησης με τη δήθεν ψυχιατρική μεταρρύθμιση



Ανδρ. Παναγιωτόπουλος: Παραπειστικός ο τίτλος και μοναδικό μέλημα της κυβέρνσης να εξυπηρετήσει τους ιδιώτες «ημέτερους φίλους»

«Δυστυχώς η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων για το νομοσχέδιο με τον παραπειστικό τίτλο ''Ολοκλήρωση της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης'', όχι μόνον επιβεβαίωσε τους φόβους όλης της κοινότητας όπως αποτυπώθηκαν στη διαβούλευση, αλλά αποκάλυψε το πραγματικό πρόσωπο μιας κυβέρνησης που έχει μοναδικό μέλημα να εξυπηρετήσει τους ιδιώτες «ημέτερους φίλους» τόνισε στην Επιτροπή ο τομεάρχης Υγελιας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Ανδρ. Παναγιωτόπουλος.

«Μετά την αρχική κατακραυγή και την κοινή στάση όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης για απόσυρση του νομοσχεδίου και συζήτηση από την αρχή τον Σεπτέμβριο, όλοι γίναμε μάρτυρες της απουσίας συγκεκριμένου σχεδίου για το πώς θα εφαρμοστεί αυτή η δήθεν ψυχιατρική μεταρρύθμιση, αφού ούτε οργανογράμματα των νέων φορέων υπάρχουν, ούτε τι θα γίνει με τη χρηματοδότηση των δομών και το πιο σημαντικό, τι πραγματικά θα γίνει με τους ψυχικά ασθενείς και εξαρτημένους συμπολίτες μας».

Ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας Παναγιωτόπουλος ως εισηγητής από την αξιωματική αντιπολίτευση, ξεκαθάρισε αμέσως ότι είναι αναφανδόν κατά του νομοσχεδίου, και επί της αρχής και ιδεολογικά, ενώ «κάλεσε το προεδρείο να καλέσει όσους περισσότερους φορείς είναι δυνατό για να εκτεθούν οι απόψεις των ανθρώπων, των εργαζομένων και των φορέων, που θα πληγούν βάναυσα από την εφαρμογή αυτού του νομοσχεδίου-εκτρώματος.

Αλλά τι να περιμένει κανείς από μια κυβέρνηση κι έναν υπουργό που θέλουν να βάλουν σε εφημερία όλα τα νοσοκομεία κάθε μέρα και θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν όλο το ΕΣΥ. Από αυτούς που οδήγησαν στην υποστελέχωσή του και τώρα απειλούν με επιτάξεις.

Στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεσμευόμαστε για τη στήριξη όσων θα πληγούν από το νομοσχέδιο και θα καταργήσουμε στην πράξη ως κυβέρνηση αυτή την εκτρωματική ''μεταρρύθμιση''» κατέληξε ο Ανδρ. Παναγιωτόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: