ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Πήρε πίσω τους... τενεκέδες ο Γιάννης Λοβέρδος!

Ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Λοβέρδος, που είχε πει ότι στο κόμμα του υπήρχαν αρκετοί... τενεκέδες, που σήκωσαν μύτη με το που πήρε 41% ο Μητσοτάκης και τον έκθεσαν καθότι ό ίδιος δηλώνει αφοσίωση τον αρχηγό της ΝΔ πιστεύοντας λότι θα γυρίσει το παιχνίδι και από 28% θα το κάνει πλειοψηφία, σήμερα μιλώντας στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, πήρε πίσω τους... τενεκέδες  μετανοώντας για τον χαρακτηρισμό, όταν του επισυμάνθει ότι είναι βαρύς ο χαρακτηρισμός.

«Εντάξει το παίρνω πίσω» είπε. «Δεν έπρεπε να το πω».

Κι έτσι τόσοι τενεκέδες επέστρεψαν στην... αποθήκη. Όχι στα αζήτητα. Γιατί που ξέρει κανείς; Μπορεί να ξαναχρειαστούν! 

«Υπάρχουν και "τενεκέδες" στη ΝΔ ανάμεσα στους 158 βουλευτές», ανέφερε, στον ΑΝΤΙ στρέφοντας παράλληλα τα πυρά του και κατά εξωκοινοβουλευτικών υπουργών, λέγοντας ότι «δεν μπόρεσαν να βγουν με ψήφο και πήγαιναν με το αξίωμα του υπουργού στις περιφέρειες για να εκλεγούν βουλευτές».

Ο κ. Λοβέρδος, άφησε αιχμές για συγκεκριμένα πρόσωπα που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι «κάποια στελέχη είναι άξια και καλώς έχουν έρθει, ωστόσο υπήρχε κάποια η οποία έβγαινε στα πάνελ μέχρι πέρυσι και διαφωνούσαμε πολιτικά και την είδα την επομένη των εκλογών ως γενική γραμματέα υπουργείου».

«Δεν μπορεί να έχω τσακωθεί εγώ πριν ένα μήνα στον «αέρα» μαζί της και μετά να είναι γραμματέας του Μητσοτάκη», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος καλό, όλα καλά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: