ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Εμμένουν στο μαύρο φιλί, συγγνώμη, Μέτωπο!

 


Είναι γεγονός πως με μία λάιτ αντιπολίτευση τύπου 2015-2019, ο κ. Πελετίδης, θα βολευόταν, αφού τότε ανήλθε σε ποσοστά, ενώ στο επόμενο  διάστημα έπεσε σε ψήφους!

Τι εμμονή κι αυτή με το Μαύρο μέτωπο, που κατά το ΚΚΕ του βουλευτή Αχαΐας Νίκου  Καραθανασόπουλου, απαρτίζουν οι Γιώργος Ρώρος, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και οι δημοτικές παρατάξεις που έκαναν αντιπολίτευση στον δήμο Πατρέων τέσσερα χρόνια.

Δηλαδή ο Γιώρεγος Ρώρος ήταν ο άπιστος γκιαούρης, που δεν γονάτισε μπροστά στον... Πατσιά (σ.σ.: όπως θα έλεγε και ο Καραγκιόζης) . Αλλά για να αφήσουμε τα αστεία και να μιλήσουμε σοβαρά, είναι γεγονός πως η Ώρα Πατρών, που την εγκαλούσε χθες στο ΙΟΝΙΟΝ tv ο βουλευτής του ΚΚΕ, πράγματι έκανε αντιπολίτευση.

Τεκμηριωμένη και ντοκουμενταρισμένη πάντως.  Με στοιχεία και όχι λόγια του αέρα. Τόσο που της απένειμαν, οι σύντροφοι του Καραθανασόπουλου στο Δημοτικό Συμβούλιο, τον τίτλο του τρωκτικού, διότι πράγματι τρώει ψάχνοντας στη Διαύγεια ότι παρατυπία δημοσιεύεται, αναθέσεις σε κολλητούς με χρήμα των Πατρινών και άλλα πολλά.

Είναι γεγονός πως με μία αντιπολίτευση τύπου 2015-2019, ο κ. Πελετίδης, θα βολευόταν, αφού τότε ανήλθε σε ποσοστά, ενώ στο επόμενο  διάστημα έπεσε σε ψήφους, συντείνουσας της τρομακτικής αποχής των ψηφοφόρων, που αποδοκίμασαν την πολιτική τοξικότητα και τον φανατισμένο λόγο, προτιμώντας τους δρυμούς και τους λειμώνες!

Ποιος φταίει; Η αντιπολίτευση, που αντιπαρατίθετο με στοιχεία;

Αλλά, αυτός δεν είναι ο ρόλος της αντιπολίτευσης; Τι θέλει να πει ο... ποιητής όταν μιλά για Μαύρο Μέτωπο εγκαλώντας την Ώρα Πατρών;

Το φιλί της... αμαρτίας με τον δεξιό Σβόλη, δεν το αντάλλαξε η Ώρα Πατρών.

Κι αυτό θα συνοδεύει το ΚΚΕ, που δεν στήριξε ακόμη ούτε και εκεί στους δήμους που κινδύνευε να βγει δεξιός δήμαρχος ή περιφερειάρχης!

Γι αυτό ας μαζέψει ο κύριος  Πελετίδης τα τρολάκια του, που ακόμη επιμένουν, ίσως και από κεκτημένη ταχύτητα, παρακάμπτοντας το ζεύγος που αντάλλασσε το αιώνιο πολιτικό φιλί!

Και μην ξεχνούν ότι η ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τους στήριξε με γραμμή προς τα μέλη του κόμματος!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: