ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Ανοικτή επιστολή Χρ. Πατούχα για στήριξη Πελετίδη

 


Αλλά καμία αναφορά στην θέση Κουτσούμπα του ΚΚΕ, για λευκό σε όσους δήμους στον Β' Γύρο έρχονται αντιμέτωποι συνδυασμοί προοδευτικής κατεύθυνσης με υποψηφίους της Δεξιάς του Μητσοτάκη

Ανοικτή επιστολή απευθύνει στους δημότες ο Χρ. Πατούχας, που εντάχθηκε στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ και προτείνει ψήφο στην δημοτική παράταξη του ΚΚΕ, πλην όμως δεν τον απασχολεί η γραμμή του ΚΚΕ στους ψηφοφόρους, που αναφέρει: «Δεν στηρίζουμε υποψηφίους δημάρχους που δεν είναι με το ΚΚΕ, στον Β' γύρο» Και αναρωτιέται κανείς εάν πρέπει να ακολουθήσει αυτήν την γραμμή στον Δήμο Πατρέων, δηλαδή να μην στηρίξει Πελετίδη, αφού οι προσκείμενοι του ΚΚΕ δεν θα στηρίξουν για παράδειγμα τον υποψήφιο ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια Θεσσαλίας, προς όφελος του Αγοραστού!

 «Η μάχη της κάλπης για τον Δήμο Πατρέων πήρε παράταση για την Κυριακή 15 Οκτωβρίου. Αρχικά θα πω, ότι όλα όσα έχουν σχέση, με την συνολική αποτίμηση της μάχης που δώσαμε, τα σωστά και τα λάθη μας, αλλά και την προσωπική μου επίδοση, θα τα πούμε με νηφαλιότητα μετά την Κυριακή.

 Πιστεύω απόλυτα ότι οι συμπολίτες μας θα μας δώσουν με δυναμικό τρόπο την εντολή να συνεχίσουμε και να κατοχυρώσουμε την στρατηγική του Δήμου μας, να προστατεύσουμε τα κεκτημένα».

Και καταλήγει:

«Πάμε λοιπόν, την Κυριακή, για το Δήμο των πολλών, του μέλλοντος, τον Δήμο σύμμαχο και όχι δυνάστη του λαού! Ψηφίζουμε με αποφασιστικότητα και δυναμισμό τον Κώστα Πελετίδη. Προσθέτουμε δύναμη στην δύναμη του, του δίνουμε μεγάλη πλειοψηφία»!

Αυτά γράφει ο Χρ. Πατούχας, υποψήφιος με τον συνδυασμό του Κ. Πελετίδη. Και προτείνει τρεις λόγους για τους οποίους πρέπει να στηρίξει ο πολίτης να παραμείνει η πόλη στο τέλμα που βρίσκεται εδώ και εννέα χρόνια.

Πρόφαση γι αυτό είναι ότι «άρχισαν διάφορες, απολύτως κατευθυνόμενες ή ενταγμένες δημοσιογραφικές πένες και άλλες «εγκύρων» αναλυτών να προσπαθούν πολύ απλοϊκά να αποδείξουν, ότι δεν είναι σημαντική επιρροή το 40% του Πελετίδη! Σημαντικό είναι το 60% της αθροισμένης αντιπολίτευσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: