ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Νίκος Παππάς: Επιτακτικός ο μετσχηματισμός

«Η εντολή της νέας ηγεσίας για μετασχηματισμό του κόμματος σε μια ευρύτερη δημοκρατική παράταξη από ξεκάθαρη μετατρέπεται σε επιτακτική», υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Παππάς, μιλώντας στο Κόκκινο και στους Γιώργο Τραπεζιώτη και Γιώργο Μελιγγώνη, κληθείς να σχολιάσει τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών. 
 
«Το πεδίο παρουσιάζει κάποια ρήγματα στην κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας του 2019, στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και την περιφέρεια Θεσσαλίας», διέγνωσε ο Νίκος Παππάς για να προσθέσει με νόημα ότι αυτή η εβδομάδα «μπορεί να καταστεί πολύ ενδιαφέρουσα και οι κύριοι Μητσοτάκης και Αγοραστός μπορεί να κληθούν να απαντήσουν αν είχαν συζητήσεις μεταξύ τους για τα θέματα των αντιπλημμυρικών έργων».

«Είδα με απογοήτευση την δήλωση Κουτσούμπα και των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης για άκυρο η λευκό. Εμείς απευθυνόμαστε και σε όσους επέλεξαν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης», πρόσθεσε ο Νίκος Παππάς.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ χαρακτήρισε την υπόθεση Μπέου «φαινόμενο εκφασισμού» και πρόσθεσε: «Όσα είπε δεν του ξέφυγαν, γυρνούσε στα κανάλια και έλεγε τα ίδια και τα ίδια».

Κληθείς να σχολιάσει εάν έπαιξε ρόλο η αλλαγή σελίδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο αποτέλεσμα των εκλογών, ο Νίκος Παππάς επισήμανε ότι «αν δεν υπήρχε η ώθηση αναγνωρισιμότητάς τις τελευταίες ημέρες για ορισμένους υποψηφίους με την ενεργή εμπλοκή του Στέφανου Κασσελάκη, τα αποτελέσματα στις κεντρικές μας επιλογές θα ήταν ενδεχομένως χειρότερα» όπως χαρακτηριστικά είπε.

Τέλος, ο Νίκος Παππάς δεν άφησε στο απυρόβλητο και το Νίκο Ανδρουλάκη, τονίζοντας: «Διαπίστωσα με λύπη ότι και το βράδυ των εκλογών, ο Νίκος Ανδρουλάκης έβαλε στο στόχαστρο του τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

 

ΚΛΙΚ και ΑΚΟΥΣΤΕ

105,5 Sto Kokkino
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ 105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 09-10-23 

Δεν υπάρχουν σχόλια: