ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Οι υποψήφιοι Λαϊκής συσπείρωσης, στηρίζουν Λαϊκή Συσπείρωση!

 


Οι 13 πρόεδροι Πολιτιστικών Συλλόγων τάσσονται υπέρ της εκλογής Πελετίδη

ΚΑΙ Ο ΗΛΕΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ ΡΩΤΑ: ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΕΛΕΤΙΔΗ;

Είναι κι αυτό ένα ζήτημα. Τουλάχιστον δεοντολογίας. Διότι το να σε χρηματοδοτεί ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού για να αγοράσεις σουβλάκια, μπίρες, κάρβουνα, πληρωμή ορχήστρας και λοιπά χρειαζούμενα, για να κάνεις το κομμάτι σου στην εκδήλωση που διοργανώνεις, για τον Λαό (ε, βέβαια, γιατί γίνονται τα πανηγύρια; Για το λαό!) και να μην υποχρεώνεσαι να βγαίνεις σεργιάνι για να μαζέψεις τα χρήματα που χρειάζονται, είναι σοβαρή στήριξη!

Ε, μην μου πείτε ότι δεν έχετε μία έστω απλή υποχρέωση να βάλετε το ονοματάκι σας στο  ψηφοδέλτιο ή στην λίστα υποστήριξης του Πελετίδη!

Αυτό γινόταν και με το Παμπελοποννησιακό Στάδιο με τα σωματεία που στεγάζονταν στους... ιδιόκτητους χώρους του αντιδημάρχου που καλούσε τους προέδρους σε συμμετοχή στην πεζοπορία προς Αθήνα κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ! Δεν θυμάμαι εάν έκανε άλλη πεζοπορία διαμαρτυρίας στην Αθήνα κατά του Μητσοτάκη. Εάν όχι, μην ανησυχείτε, θα κάνει τον επόμενο... αιώνα!

Άλλωστε μην μας κατηγορείτε την  δημοτική Αρχή, διότι να, και η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας του Δεξιού Φαρμάκη, κάπως έτσι... μπαλώνει κάποιες πάσες κάμποσων χιλιάδων σε Συλλόγους που την επισκέπτονται. 

Α, παιδιά η Περιφέρεια πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος γραφής που να είναι μέσα κι αυτή, για να ανοίξει το πουγκί του ο Αντιπεριφερειάρχης! Αυτό άλλωστε έκανε και η Ντόρα και προκάλεσε τόσο Ντόρο στην Κομοτινή, άλλο εάν πήρε το... μαντζούνι τους, από τους Έλληνες Μουσουλμάνους στις βουλευτικές εκλογές, που κατέστησαν την Κομοτινή Γαλατικό χωριό! Παιδιά λεφτά δεν θα σας δώσουμε εάν ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ, ρίχτε ψήφο στον αδελφό μου, διότι αλλιώς τι θα πω εγώ κάτω στην Αθήνα που θα πάω»  εκβίαζε τις μουσουλμάνες. Κι αυτοί οι Γαλάτες της έδωσαν τον... μακρύτερο. Ψήφο βέβαια!

Ελπίζω μετά απ' όσα διαβάσατε να μην απορείτε που υπάρχει τόση έφεση αντιγραφής του φαινομένου της συνδιαλλαγής.  Αυτήν την έφεση αντιλαμβάνεται ο καθένας και βγάζει τα συμπεράσματά του!

Διαβάστε και τούτο για να πειστείτε:

 


«Επειδή μόλις διάβασα μία ανακοίνωση των 13 πρόεδρων Πολιτιστικών Συλλόγων ότι τάσσονται υπέρ της εκλογής Πελετίδη, κάνω τις εξής ερωτήσεις:» αναφέρει στην σελίδα του στο facebook o Konstantatos Helias, στέλεχος της Ώρας Πατρών.

 

«Πόσοι από αυτούς τους Συλλόγους έχουν Προέδρους που ήταν υποψήφιοι αυτοί ή άλλα μέλη ΔΣ μαζί με τη Λαϊκή Συσπείρωση...

 

Πόσοι από αυτούς τους συλλόγους που χρηματοδοτήθηκαν το καλοκαίρι βρίσκονται ανάμεσα σε αυτούς που βγήκαν οι Πρόεδροι να στηρίξουν και ποιό ρόλο έπαιξε η σχέση τους με τη Λαϊκή Συσπείρωση για τη χρηματοδότηση και πόσο τελικά ήταν αυτή συνολικά».

https://www.symboulos.gr/.../%CE%A3%CF%84%CE%AE%CF%81.../...

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: