ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Τον έστειλαν στον μεγάλο περίπατο, χωρίς γυρισμό

Βγαίνει... περήφανος και... ακμαίος, ο Ντορογιός! Όπως μπήκε στο δημαρχείο Αθηναίων. Πληροφορές τον φέρουν να ψάχνει σωσίβιο στην Ευτωβουλή.

 


Ο Χάρης Δούκας νέος δήμαρχος Αθηναίων με την συμβολή ΠΑΣΟΚ  και ΣΥΡΙΖΑ - Μήνυμα από Κασσελάκη «πάμε δυνατά» -  Συγχαρητήρια για Θεσσαλονίκη, Θεσσαλία  με τον πατρινό Δημ. Κουρέτα, Ζωγράφου, Χαλάνδρι!

Συνετρίβη από τον Χάρη Δούκα που αναδείχτηκε δήμαρχος Αθηναίων ο Κώστας Μπακογιάννης. Σημείωσε ραγδαία πτώση 7.397 ψήφων σε σχέση με τον πρώτο γύρο, χάνοντας τις εντυπώσεις η ΝΔ, αφού απώλεσε το κάστρο των Αθηνών.

Μήνυμα από την Νέα Υόρκη έστειλε χθες βράδυ ο Στέφ. Κασσελάκης και τονίζει:

«Είμαι υπερήφανος για τη Θεσσαλία και τον Δημήτρη Κουρέτα. Συγχαίρω τον Χάρη Δούκα (Αθήνα), τον Στέλιο Αγγελούδη (Θεσ/νίκη), την Τίνα Καφατσάκη (Ζωγράφου) τον Σίμο Ρούσσο (Χαλάνδρι) και όλους τους προοδευτικούς δημάρχους. Επόμενος σταθμός οι ευρωεκλογές. Πάμε δυνατά!».

Αιτία ήταν η αλαζονεία του θείου πρωθυπουργού, το φαγοπότι στον μεγάλο περίπατο, η εκστρατεία ψεμάτων κατά της αντιπολίτευσης κια οι αναθέσεις στους κολλητούς!

Ο Χ.  Δούκας του ΠΑΣΟΚ υποστηριζόμενος από την ανοικτή πόλη του Κ, Ζαχαριάδη (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ), αν και ήρθε δεύτερος στον πρώτο γύρο, βγήκε κερδισμένος χθες κατά 44.213 ψ.

Ο Κώστας Μπακογιάννης στο 100% των ψήφων, συγκέντρωσε  ποσοστό 44,04% και 50.403 ψήφους, με τον Χάρη Δούκα να φτάνει το 55,96% και 64.055 ψήφους. Ζήτημα όμως παραμένει η χαμηλή συμμετοχή στην ψηφοφορία με 26,73% που δεν είναι ούτε για ομολόημα, αφού επί της ουσίας σε απόλυτους αριθμούς οι 114.409 που συμμετείχαν αντιπροσώπευσαν το 26,73%. Δυστυχώς η χαμηλά συμμετοχή είναι φαινόμενο γενικό που παρατηρήθηκε σε όλη τη χώρα. Τούτο σημαίνει ότι οι πολίτες απαξιώνουν την πολιτική κι τους πολιτικούς, εάν θέλουν οι δεύτεροι να λάβουν το μήνυμα.

 «Η ευθύνη του αποτελέσματος φέρει αποκλειστικά εμένα» σημείωσε ο ίδιος ο Κ. Μπακογιάννης, θέλοντας να προφυλάξει την ΝΔ, προσθέτοντας όμως ότι  «φεύγω από το δημαρχείο όπως μπήκα. Με το κεφάλι ψηλά».

«Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να μπορέσουμε μαζί να κάνουμε την Αθήνα όπως μας αξίζει και της αξίζει. Μαζί θα τα καταφέρουμε» τόνισε στο μικρό μήνυμά του  ο Χάρης Δούκας.

Και μέλει να το δούμε γιατί η Αθήνα στο παρελθόν έχει... καταπιεί πολλούς λέοντες! Όπως και τον γιο της Ντόρας!

Πάντως ο νέος δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας ευχαρίστησε τον Ν. Ανδρουλάκη και  τον Κώστα Ζαχαριάδη και την παράταξή του Ανοιχτή Πόλη, καθώς και όλους τους πολίτες που ήρθαν να ψηφίσουν, αναγνωρίζοντας την συμβολή των μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κάτι που δεν έγινε στην περίπτωση της Πάτρας, από τον Κ. Πελετίδη, που άλλωστε έχοντας αγκιστρώσει την αχαϊκή ηγεσία του κόμματος απαξίωση την συμβολή της.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ρωγμή στο καθεστώς Μητσοτάκη!

«Ήττα της αλαζονείας ΝΔ- Κ. Μητσοτάκη, που βιάστηκαν να πανηγυρίσουν στον πρώτο γύρο των εκλογών και να χρωματίσουν τον εκλογικό χάρτη της χώρας (αφού είχαν προηγουμένως φροντίσει να μειώσουν στο 43% το ποσοστό εκλογής δημάρχων και περιφερειαρχών από τον πρώτο γύρο)» σημειώνουν στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που κάνουν λόγο για ρωγμή στο καθεστώς Μητσοτάκη και προσθέτουν: 

«Μεγαλειώδης και ιστορική νίκη των προοδευτικών δυνάμεων στην περιφέρεια Θεσσαλίας, στον δήμο Αθηναίων, τον δήμο Θεσσαλονίκης και σε κομβικές περιοχές της χώρας. Στο πολιτικό μήνυμα του προέδρου Στ. Κασσελάκη αποτυπώνεται η πολιτική αξία του σημερινού αποτελέσματος για την πορεία της πολιτικής αλλαγής: "Να τι κάνει ο προοδευτικός κόσμος όταν ενώνεται. Διώχνει γόνους, ημετέρους, διεφθαρμένους. Απόψε είναι η πρώτη νύχτα χαράς. Απόψε είναι η πρώτη μεγάλη ρωγμή του καθεστώτος Μητσοτάκη"» τόνιζαν χθες.

Οι ίδιες πηγές και ο Στέφανος Κασσελάκης συγχαίρουν τον Πατρινό νικητή στην περιφέρεια Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα, που έδωσε τη «μητέρα των μαχών» απέναντι στον μηχανισμό της ΝΔ και τους απροκάλυπτους εκβιασμούς της».

Στη μεγαλειώδη νίκη των προοδευτικών δυνάμεων και την συντριπτική ήττα του κ. Αγοραστού της ΝΔ συνέβαλε καθοριστικά η επιλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στ. Κασσελάκη  να ρίξει μεγάλο πολιτικό βάρος στην μάχη της Θεσσαλίας ενάντια στην γαλάζια επιτελική αλαζονεία, κακοδιαχείριση και ανεπάρκεια που ταλαιπωρεί τους ανθρώπους της περιοχής» σημειώνουν από τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και παραπέμπουν στη σχετική ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: