ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Σωκράτης Φάμελλος: Την Κυριακή όλοι στις κάλπες

«Κεντρική κατεύθυνση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ήδη από τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ήταν να στηρίξουμε αυτοδιοικητικές προτάσεις και παρατάξεις με προοδευτική ατζέντα. 

Πρώτη μας προτεραιότητα είναι  όλοι και όλες, φίλοι και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, να συμμετέχουν στο δεύτερο γύρο της Κυριακής όπου υπάρχει, επειδή η αυτοδιοίκηση είναι μία πάρα πολύ σημαντική υπόθεση για να αφήσουμε τις αποφάσεις σε άλλους. Στους δήμους Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς και Θερμαϊκού εκδηλώθηκε από την πρώτη Κυριακή μεγάλη δυσαρέσκεια για τις δημοτικές αρχές, που συνδέεται με μεγάλα προβλήματα στην καθημερινότητα, στην καθαριότητα, στην ποιότητα ζωής, στους ελεύθερους χώρους, στις συγκοινωνίες, κλπ. Για το λόγο αυτό πρέπει να υπάρξει αλλαγή στις διοικήσεις αυτών των δήμων. Το ίδιο ισχύει και για την Περιφέρεια Θεσσαλίας», δήλωσε ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: