ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Χωρίς μπάρα το τρένο στην Πάτρα την Κυριακή

Η τραγική κατάσταση στην οποία εξακολουθεί να βρίσκεται και ο σιδηρόδρομος της Πάτρας

Νέο βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα αποκαλύπτει τους κινδύνους για πεζούς και εποχούμενους. Σύμφωνα με το ethnos.gr από νωρίς το πρωί της Κυριακής χθες τα τρένα που περνούν από το παραλιακό κεντρικότατο σημείο της οδού Νόρμαν Πάτρας,στηνν συμβολή με την Όθ. Αμαλίας, αναγκάζονται να κόψουν ταχύτητα και να περάσουν κρονάροντας, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο σύγκρουσης με αυτοκίνητο.

Αιτία σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα αποτελεί το γεγονός ότι οι μπάρες στη διάβαση τέθηκαν εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα ο συρμός να διασχίζει τον οδικό κόμβο στην οδό Νόρμαν, απέναντι από το λιμάνι, με κίνδυνο ατυχήματος.

Οι μηχανοδηγοί αναγκάζονται να κορνάρουν, ενώ φτάνοντας στο σημείο ακινητοποιούν σχεδόν τους συρμούς προκειμένου να βεβαιωθούν ότι δεν διέρχεται κάποιος από το σημείο, το οποίο είναι «τυφλό» για τον οδηγό του τρένου

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο ΟΣΕ έως και το βράδυ της Κυριακής χθες δεν κατάφερε να επαναφέρει σε λειτουργία τις μπάρες, ενώ καθόλη τη διάρκεια της ημέρας δεν υπήρχε φύλαξη στο σημείο - καρμανιόλα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: