ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Χρ. Γιαννούλης: Με εκβιαστικά διλήμματα προσπαθούν να χειραγωγήσουν τους ψηφοφόρους

 
«Πρόκειται για έναν ωμό και κυνικό εκβιασμό των πλημμυροπαθών, προκειμένου να πειστούν οι ψηφοφόροι να στηρίξουν τον εκλεκτό της ΝΔ Κώστα Αγοραστό»

 

«Είναι εξοργιστική η στάση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη, που συνέδεσε την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων για την κρατική αρωγή στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, με το αποτέλεσμα των εκλογών την Κυριακή». 

Αυτό τόνισε στον ATTICA TV, ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και Τομεάρχης Ανάπτυξης Χρήστος Γιαννούλης.

«Πρόκειται για έναν ωμό και κυνικό εκβιασμό, προκειμένου να πειστούν οι ψηφοφόροι να στηρίξουν τον εκλεκτό της ΝΔ Κώστα Αγοραστό.

Εξίσου όμως εξοργιστική και η στάση των βουλευτών της συμπολίτευσης που σπεύδουν με πρωτάκουστα επιχειρήματα να στηρίξουν την άποψη Αυγενάκη

Η βουλευτική ιδιότητα είναι θέση ευθύνης που την εκχωρεί ο λαός. Έχει δεσμεύσεις και υποχρεώσεις. Είναι και η Βουλή ένα πεδίο όπου θα κριθούμε για τη συμβολή μας και για την αντιπολίτευση που θα ασκήσουμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια: