ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Συνέντευξη ΕΚΠ για την αντιμετώπιση της πανδημίας


 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

Τώρα είναι η ώρα, τώρα είναι ανάγκη να βγούμε μπροστά. Τώρα είναι ανάγκη να οργανώσουμε τον αγώνα μας. Για μέτρα προστασίας της υγείας στους χώρους δουλειάς. Για μέτρα προστασίας της υγείας με προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτικού προσωπικού και υποδομών στα νοσοκομεία.

Μέχρι στιγμής την επείγουσα επιστολή του Εργατικού Κέντρου Πάτρας υπογράφουν δεκάδες σωματεία και φορείς της Πάτρας, που δείχνει την ανάγκη για λήψη άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Είναι απαίτηση εδώ και τώρα να υλοποιηθούν από την κυβέρνηση, τα αιτήματα όλων αυτών των σωματείων και φορέων. Μόνο θωρακίζοντας το δημόσιο σύστημα υγείας μπορεί να αντιμετωπιστεί η πανδημία και ταυτόχρονα να προχωρήσει άμεσα ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού. 

Δε σκύβουμε το κεφάλι! Καμία αναμονή! Είναι η ώρα να βγούμε μπροστά!

 

Καλούμε και τα υπόλοιπα σωματεία και φορείς της Πάτρας να υπογράψουν την επιστολή του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και να την στέλνουν άμεσα με τη σφραγίδα της οργάνωσής τους  στο email:  ergatoipal.kentropatras@gmail.com . Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6937896770

 

Ταυτόχρονα καλούμε όλους τους φορείς και τα σωματεία που υπογράφουν την επείγουσα επιστολή να παραβρεθούν τη Δευτέρα 22 Φλεβάρη, στις 11:00πμ στο Νοσοκομείο Θώρακος, όπου η Διοίκηση του ΕΚ Πάτρας θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα πλαίσια της πρωτοβουλίας που παίρνει για άμεσα αιτήματα αντιμετώπισης της πανδημίας και άμεση επαναλειτουργία του Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος. Το λόγο θα πάρουν και άλλοι φορείς που υπογράφουν την επιστολή.

 

Επισυνάπτουμε την επιστολή του Εργατικού Κέντρου Πάτρας με τα σωματεία και τους φορείς που την υπογράφουν.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: