ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Το καθεστώς Πελετίδη στην Πάτρα νοσεί βαρύτατα...

 
 
 
«Για το θέμα των απευθείας αναθέσεων και το Καρναβάλι 2021 που δε γίνεται…
 
΄Ενας κατάλογος παθήσεων του καθεστώτος Πελετίδη, που έχει φωλιάσει στο Δήμο Πατρέων έρχεται να τονίσει πως η δημοτική Αρχή νοσεί βαρύτατα. 
 
Το καθεστώς αυτό φέρνει στη μνήμη την νοσηρότητα του καθεστώτος Μπέου, στο Βόλο, που έχει γίνει παροιμιώδες για τις σκηνές από μπραβιλίκι εντός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου! 
 
Αυτή μόλυνση, δυστυχώς, εξαπλώνεται ακόμη και σε νεόκοπους κομμουνιστές, που κάνουν χρήση της γλώσσας καταγωγίων των λούμπεν στοιχείων. Κι ας εκπροσωπούν φορείς δημοτικούς, με την ανάθεση της διεύθυνσής τους από τον δήμαρχο κ. Πελετίδη. Ο οποίος ακόμη να διαχωρίσει την θέση του από την... λαλίστατη κυρία των ύβρεων!

Τα στοιχεία παραθέτει στην προσωπική του σελίδα στο fb ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, στέλεχος της ΩΡΑΣ ΠΑΤΡΩΝ. Δείτε την ανάρτησή του:

 
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

«τΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ πολιτισμού τα έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό η δημοτική αρχή της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Πάτρα.

 
Ας κάνουμε ένα φλας μπακ από χαρακτηρισμούς και τοποθετήσεις της δημοτικής αρχής προς την ΏΡΑ Πατρών με τον κατάλογο να είναι μακρύ:
 
-Αβανταδόροι και βασιβουζούκοι για το θέμα της χορήγησης ηλεκτρονικού εξοπλισμού στους μαθητές της πόλης παραδειγματισμένοι από άλλους δήμους λόγω της κυβερνητικής ανικανότητας. Άλλος συνδικαλιστής και υποψήφιος ότι υπονομεύουμε τη δημοσία εκπαίδευση και τους αγώνες που έχουν δοθεί. 
 
-Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης έχουν προβοκατόρικο ρόλο
 
-Στήσιμο εξέδρας εντός των ζωντανών συνεδριάσεων με χλευασμούς και ύβρεις
 
-Για την υπερκοστολόγηση των αντισηπτικών και αγορά γαντιών που αγοράστηκαν από τη Θεσσαλονίκη κάλεσαν ενισχύσεις από υπηρεσιακούς του δήμου να συνυπογράψουν ανακοίνωση Αντιδημάρχου και κατέληγαν ότι κάναμε εντυπωσιασμό και φανφάρες.
 
-Για την απαλλαγή των επαγγελματιών από τα δημοτικά τέλη ότι κάναμε μικροπολιτική όταν σε όλη τη χώρα η Λαϊκή Συσπείρωση ζητούσε τα ίδιο ακριβώς…
 
-Το μαύρο μέτωπο ως όρο είχε και έχει καραμέλα η Δημοτική Αρχή ακόμα και με έκδοση δελτίου τύπου κατά τη διάρκεια δημοτικού συμβουλίου μετά την ομόφωνη απόφαση για τη διάσωση της πλατείας Καλλιπάτειρας.
 
-Αποσπασματικές αναφορές μελών της αντιπολίτευσης από συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τσουβαλιώζοντας τους πάντες σε ένα σακί ο ίδιος ο Πρόεδρος ανέφερε και παρομοίασε: «Ποιοι τα είπαν αυτά; Θα έλεγε κάποιος που δεν είναι γνώστης, πως είναι κάποιος Χρυσαυγίτης μέσα από τη φυλακή»
 
-Τυφλοπόντικες όσοι κοιτούν τη Διαύγεια για τις συμβάσεις και τα έξοδα που αναρτούνται
 
-Σε αναφορά για την αξιοποίηση προγραμμάτων από το Πράσινο Ταμείο Αντιδήμαρχος Χασκογελώντας αποκρινόταν: Τι πράσινο ταμείο και ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ;;;
 
-Την αλ καρτ στήριξη σε εργαζόμενους της κοινωφελούς εργασίας και στην κινητοποίηση της Αθήνας δεν βρέθηκε ούτε ένας συμπαραστάτης από τη δημοτική αρχή. Και μην ξεχάσω ότι την ίδια μέρα και ώρα που οι εργαζόμενοι μετέβαιναν στη Αθήνα στις 27/8/2020 το συνδικάτο παρουσία του Δημάρχου αιφνιδιαστικά πραγματοποίηση διασπαστική παράσταση διαμαρτυρίας στην Αποκεντρώμενη και στο δελτίο που εκδόθηκε ούτε λέξη για την κινητοποίηση της Αθήνας συνοδεία των ΜΑΤ. 
 
-Θέλουν να πάνε το φράγμα στον ιδιώτη αναφερόμενοι για το διαδημοτικό φορέα για το φράγμα Πείρου-Παραπείρου. 
 
-Και η αλησμόνητη θεσμική εκτροπή για άρνηση της υλοποίησης ψηφισμένης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου
 
-Επευφημίες σε σχόλια και γελάκια σε παροτρύνσεις ότι θα πάρουν στειλιάρια από το Λαδόπουλο και θα μας κυνηγούν.
 
Θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά ακόμη αλλά είναι αρκετά.
Πάντως ούτε επικίνδυνος κοινωνικά, πολιτικά, ηθικά είμαι, πόσο μάλλον τρωκτικό. 
 
Μοιραία δεν θα παραμείνω σιωπηλός εξυπηρετώντας τη λήθη και την προσπέραση, αντί της αλήθειας».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: