ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Η Ελ. Νιτσόλα, γροθιά στο πρόσωπο της προσκυνημένης δημοσιογραφίας!

 

Αυτοί είναι οι της Τετάρτης εξουσίας, που περιμένουμε να ελέγξουν την κυβέρνηση; Τρομάρα τους! Και συμφορά που μας βρήκε... 

Με ένα σημείωμα τύπου ''εντέλλεσθε'' επιχείρησαν να θάψουν το κορονοπάρτι της Ικαρίας στην δημόσια ΕΡΤ. Από κοντά και τα επώνυμα ιδιωτικά ΜΜΕ, που κατηγορούν τα σόσιαλ μίντια για διάδοση... ανεύθυνων πληροφοριών, για την επίδειξη απίστευτης αλαζονείας από τον εσμό των κομματικών της ΝΔ που αποβιβάσθηκαν στο νησί, σαν αναπαράσταση της απόβασης στην... Νορμανδία! 

Μάχες διαμαρτυρίας από τους κατοίκους, αλλά και γερές... μάσες από τους εισβολείς! Μόνον που για κακή τους τύχη μία ελεύθερη σκοπευτής, η κα Ελ. Νιτσόλα, που ''φωλιάζει'' απέναντι από την οικία του δυστυχή βουλευτή της ΝΔ, (δυστυχής γιατί κατά την προσφιλή τακτική της ΝΔ, τον έριξαν στα... λιοντάρια μαζί με την... ευθύνη του, που δεν προστάτευσε τον... ανήλικο Κούλη) αγανακτισμένη σήκωσε την φωτογραφική της κάμερα, σκόπευσε και έστειλε το τεκμήριο της αλαζονείας σε όλο τον κόσμο!

Και έτρεχαν μετά όλοι αυτοί οι... μπουκωμένοι δημοσιογράφοι, από την μία να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα και από την άλλη να σκουπίζουν το στόμα τους κυριακάτικα, από τις μπουκιές του... Μωυσέως! Μαζί τους και οι μπερτοδούλειοι σφουγκοκολάριοι του ''αυτοκράτορα''! 

Ναι, αυτοί μαζί με τους μπουκωμένους από τον κρατικό κουμπαρά, που έσπασε ο πρωθυπουργός-Μωυσής και τους μοιράζει το περιεχόμενό του, εν είδει διαμοιρασμού ιερών ιματίων! Ναι, με ένα τύπου ''εντέλλεσθε'' που θυμίζει αλήστου μνήμης εποχές. Αυτός είναι ο πρόεδρος της... σοβαρής ΕΡΤ Κωνστ. Ζούλας, όνομα και πράμα! Και ο διευθύνων σύμβουλος κ. Γιώργος Γαμπρίτσος, ως γαμπρός της πολύφερνης νύμφης. Άλλο όνομα και πράμα κι αυτός. Δίδυμο αχτύπητο, που κινδυνεύει από ραχιτισμό, λόγω της συνεχούς κάμψης της μέσης! 

Κι ενώ οι δημοσιογράφοι του διεθνούς Τύπου -σε αντίθεση με τους αγύρτες της ντόπιας δημοσιογραφίας- σεβόμενοι τον εαυτό τους, προέβαλαν στις πρώτες σελίδες των εντύπων που εργάζονται την ύβρι του Έλληνα Πρωθυπουργού, αυτοί πασχίζουν να επιδείξουν πόσο βαθύ είναι το έρεβος της ασέβειάς τους προς τον πολίτη-τηλεθεατή ή αναγνώστη. Αυτοί κι αν δεν είναι παράδειγμα προς αποφυγήν, κατάντια της ελληνικής δημοσιογραφίας! 

Η αγανακτισμένη κοινωνία που υφίσταται τα συνεχή λοκντάουν, τους φταίει. Ο Τσίπρας που επεσήμανε το αυτονόητο του θράσους τους, τα κόμματα της αντιπολίτευσης που στηλίτευσαν την πράξη και όχι οι θιασώτες του κυβερνητικού εσμού, που εισέβαλαν στο φαγοπότι, την ίδια ημέρα που ανακοινώθηκαν τα μέτρα ''στρουγκιάσματος'' της κοινωνίας από τις έξι το απόγευμα της Κυριακής! Για τέτοια κατάντια πρόκειται. 

Με τα δήθεν έγκυρα ΜΜΕ να ''κυνηγούν'' τους πολίτες για μη τήρηση των μέτρων, (οποία υποκρισία!) και από την άλλη να γλύφουν τον... άρχοντα. 

Αυτοί είναι οι της Τετάρτης εξουσίας, που περιμένουμε να ελέγξουν την κυβέρνηση; Τρομάρα τους! Και συμφορά που μας βρήκε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: