ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Η... Μπουμπουλίνα της Ξερόλακκας ως Μπερτόδουλος!

 

Γρηγόρης Μαρκέτος: Υπάρχει θέμα κύριε Κωνστ. Πελετίδη, Δήμαρχε Πατρέων, από την λούμπεν στάση της συνεργάτισσάς σου!

''Αμολάει το ζωνάρι της'', προκειμένου να κάνει σαματά και να την προσέξουν, η κα Κουρή, Πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού Πάτρας. Δεν χάνει την ευκαιρία, ως... νέα Μπουμπουλίνα, να επιτεθεί κατά παντός διαφωνούντος για το ανύπαρκτο έργο της στο χώρο που τοποθετήθηκε. Και ως άμεσος προϊστάμενός της ο Δήμαρχος Πατρέων, προκειμένου να δείξει σε αυτόν πόσο πιστή είναι, κατρακυλάει εκτός των ορίων της ηθικής, όταν έχει μπροστά της αμφισβητίες.

Κι ας προέρχεται από τον χώρο της Παιδείας, την οποία υποτίθεται υπηρέτησε -αλίμονο εάν την... υπηρέτησε κατ' αυτόν τον τρόπο- και θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον προσεκτική, όταν στις παρακαταθήκες της είναι καταγεγραμμένη η κατά το πρόσφατο παρελθόν οπορτουνιστική στάση της στο κίνημα για το κλείσιμο της Ξερόλακκας!   

Αυτή την στάση που της χάρισε το προσωνύμιο «η ''Μπουμπουλίνα'' της Ξερόλακκας»! Και δεν είναι άνευ βάσεως αυτός ο χαρακτηρισμός. Και τότε έβγαζε τα... κουμπούρια της, ζητώντας από τη δημοτική αρχή να κλείσει την χαβούζα της Ξερόλακκας. Όμως πέρασαν χρόνια, σήμερα ανήκει και υπηρετεί η ίδια την νέα δημοτική Αρχή, αλλά η Ξερόλακκα ζει και βασιλεύει, χωρίς η ίδια να βγάζει μιλιά. Ας μην τα ανακατεύουμε άλλο.

Απλά δυσαρεστείται να της υπενθυμίζουν ότι ήδη έχει κατασπαταλήσει εκατό χιλ. ευρώ για καρναβαλικές υποθέσεις, χωρίς να έχει γίνει Καρναβάλι. Κι αυτό όταν το έτος 2011 δαπανήθηκαν 1.200.000 ευρώ και τον αμέσως επόμενο χρόνο, επί δημαρχίας Δημαρά, ο τότε υπεύθυνος του Καρναβαλιού Ηλίας Γρηγόρης έκανε καρναβάλι με 550 χιλ. ευρώ.

Δυσαρεστήθηκε η ίδια  διότι ο δήμαρχος Δημαράς τότε, είχε δαπανήσει χίλια ευρώ για καφέδες κλπ και με αφορμή αυτό, αποστασιοποιήθηκε από την παράταξή του. Και σταδιακά έρποντας πέρασε στην παράταξη Πελετίδη, χωρίς να εξηγήσει τους λόγους. Δικαίωμά της. Σημειώνεται πάντως, ότι  ή ίδια είχε δαπανήσει εικοσαπλάσιο ποσό για την εκδήλωση παιχνιδιού στην πλ. Γεωργίου υπό τον τίτλο, «Γκολ στη Φτώχεια»!

Σήμερα λοιπόν, βλέποντας τους παλιούς συνεργάτες της, βλέπει στον καθρέπτη της ψυχής της τον ομηρικό Άλκιμο του εαυτού της, που σήμερα κατέληξε Μπερτόδουλος στο βασιλικό παλάτι!

Και βρίζει χυδαία, υιοθετώντας το λεξιλόγιο της λούμπεν τάξης των καταγωγίων, που καμώνονται πως έπαθαν... κύρτωση υπό το βάρος του Μαρξισμού που κουβαλούν!

''Είστε επικίνδυνοι κοινωνικά, πολιτικά, ηθικά, είστε τυφλοί, δειλοί, μοιραίοι και εκπροσωπείτε ό,τι πιο χυδαίο σε κάθε κοινωνία'' είπε αυτή η κυρία με το υπερτροφικό εγώ της, εγκαλώντας τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ!

Ποια; «Η ''Μπουμπουλίνα'' της Ξερόλακκας», όπως την αποκαλούν στον ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ.: καημένη Μπουμπουλίνα του '21 τι σου 'μελε να πάθεις με το κακέκτυπό σου)!

Βρίζει έναν ολόκληρο χώρο, με την μεγαλύτερη χυδαιότητα, που εξέρχεται του έρκους των οδόντων της! Και αυτά απευθύνονται σε έναν άνθρωπο της Αριστεράς, που τουλάχιστον είναι ευρέως γνωστός για το άμεπτο ήθος του, τον παιδίατρο Γρηγόρη Μαρκέτο, εκπρόσωπο της δημοτικής παράταξης ''Ώρα Πατρών'' στον Κοινωνικό Οργανισμό, παράλληλο του Καρναβαλικού στον οποίο προΐσταται η κα Κουρή.

Ντροπή, αν μη τι άλλο. Ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης έχει υποχρέωση να πάρει θέση. Συμφωνεί με αυτό το ήθος, που δεν ανέχτηκε ούτε και ο Δεξιός Δήμαρχος Αθηναίων, όταν εκφράστηκε δημόσια, από στενό συνεργάτη του;

Τρεις ημέρες και ακόμη να απαντήσει ο κ. Πελετίδης.

Υπενθυμίζω, ότι σε δήλωσή του ο Γρηγόρης Μαρκέτος αναφέρει:

«- Δήμαρχε Κώστα Πελετίδη ξεκινώ με την προσωπική παραδοχή που δεν διαπραγματεύομαι με κανέναν, ότι η κοινωνική ευαισθησία σου είναι δεδομένη και όχι μόνον η δική σου αλλά και πολλών από την Λαϊκή Συσπείρωση που έχει τύχει να γνωρίσω από κοντά στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωνικού Οργανισμού όπου συμμετέχω εκπροσωπώντας την ''Ώρα Πατρών'' ή όπως αρέσκονται να λένε την δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ.

- Άσχετα από τις θεμιτές κατά καιρούς διαδημοτικές μάχες που δίνονται, δυστυχώς έχει προκύψει πρόβλημα με την ορολογία που χρησιμοποιεί η πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού. Επιτίθεται κατά της παράταξής μας με ανεπίτρεπτη φρασεολογία και θα έλεγα με αγοραίο ύφος που προσβάλλει κάθε έναν από εμάς!

- Την πρώτη μέρα χαρακτήρισε τα μέλη της ''Ώρας Πατρών'' σαν τρωκτικά, όπως είχε χαρακτηρίσει η αντιδήμαρχος Αθήνας Αλεξία Έβερτ τα μέλη του ΚΚΕ που έκαναν πορεία για το Πολυτεχνείο τον Νοέμβρη 2020 και γι' αυτό την απέπεμψε άμεσα ο Δήμαρχος Αθήνας.

- Την δεύτερη μέρα οι τόνοι της ανέβηκαν ακόμα πιο πολύ και είπε: ''είστε επικίνδυνοι κοινωνικά, πολιτικά, ηθικά, είστε τυφλοί, δειλοί, μοιραίοι και εκπροσωπείτε ό,τι πιο χυδαίο σε κάθε κοινωνία''...

Δήμαρχε η κατάσταση είναι σοβαρότατη και σαν γιατρός, σύζυγος, πατέρας ντρέπομαι για τους χαρακτηρισμούς που δημόσια εξαπολύει η συνταξιούχος εκπαιδευτικός και σου ζητώ να την αποπέμψεις!
Δεν έχει καμία σχέση η ορολογία αυτού του ατόμου, με το ΚΚΕ των αγώνων και των θυσιών που γνωρίζω από μικρό παιδί...».

__________

Σ.σ.: Τα ακούς Δήμαρχε; Δέχεσαι, να γίνεσαι όμοιος της; Πάρε θέση. Ειδάλλως σε τι διαφέρει η Αριστερά, από τα λούμπεν στοιχεία της ακραίας Δεξιάς;

Δεν υπάρχουν σχόλια: