ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Ανακύκλωση στην Πάτρα με αύξηση μέσω... Σερρών!

 


Διασκεδάζουν τις εντυπώσεις με φωτογραφία που προέρχεται από την εκεί Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων!

Αυτή η εικόνα από εχθές συνοδεύει τους πανηγυρισμούς ότι το όραμα 20 χρόνων υλοποιείται, δηλαδή την κατασκευή του Εργοστασίου Επεξεργασίας Απορριμμάτων με χρηματοδότηση 37 εκατ. ευρώ.

Διασκεδάζουν τις εντυπώσεις με την φωτογραφία να προέρχεται από τη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων στις Σέρρες!!!!!!!!!!!

Εσείς που τόσο χρόνια είστε στα αυτοδιοικητικά πράγματα της πόλης πείτε καθαρά στον πατραϊκό λαό, ότι το εργοστάσιο θα καλύπτει μόνο το 50% των συνολικών όγκων των σκουπιδιών που δημιουργούνται σε ετήσια βάση!

Και όταν δεν υπάρχει καμία πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης, με τη ανακύκλωση να κινείται γύρω σε ποσοστό 5% ανάκτησης, αρνητικό και απογοητευτικό ρεκόρ πανελλαδικά, δυστυχώς τα επόμενα χρόνια θα έχουμε σοβαρά προβλήματα στην πόλη μας...

(Από την προσωπική σελίδα στο fb του στελέχους της ΩΡΑΣ ΠΑΤΡΩΝ Δημ. Παπαδόπουλου).

Δεν υπάρχουν σχόλια: