ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Πρωτοφανής αθλιότητα του iefimerida με σφραγίδα Mega


Στην πρωτοφανή αθλιότητα του σάιτ iefimerida απάντησε το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού "αν ο κ. Μητσοτάκης θέλει να ενημερωθεί για τα απόρρητα κονδύλια να ζητήσει άμεσα συνάντηση με τον Πρωθυπουργό" διαβεβαιώνοντας όλους ότι "όποια προβοκάτσια και αν κατασκευάσουν η κυβέρνηση θα επιμείνει στις διαδικασίες διαφάνειας και έλεγχου που η ίδια θεσμοθέτησε".

Αναλυτικά ολόκληρη η ανακοίνωση:


Η σημερινή πρωτοφανής αθλιότητα του iefimerida, με την υπογραφή πρώην ρεπόρτερ του MEGA, να δημοσιοποιήσει δήθεν πληροφορίες για την διάθεση των απορρήτων κονδυλίων του Υπουργείου Εξωτερικών θίγει ευθέως τα εθνικά συμφέροντα και είναι αποτέλεσμα της αθλιότητας της ΝΔ και του κου Μητσοτάκη που έθεσε θέμα απορρήτων κονδυλίων ακόμη και με διαρροές στον τύπο. 

Αν ο κος Μητσοτάκης θέλει να ενημερωθεί για τα απόρρητα κονδύλια, να ζητήσει άμεσα συνάντηση από τον Πρωθυπουργό.
Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει να κρύψει τίποτα και όλα είναι  στο φως, σε αντίθεση με τη περίοδο που κυβερνούσε η ΝΔ.
Να σταματήσει όμως τώρα να υπονομεύει την εξωτερική πολιτική της χώρας. 

Όποια προβοκάτσια και αν κατασκευάσουν να είναι βέβαιοι ότι η κυβέρνηση θα επιμείνει στις διαδικασίες διαφάνειας και έλεγχου που η ίδια θεσμοθέτησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: