ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Οι εργαζόμενες πήραν στο... ψιλό τον γιατρό Γιαννακό!


Η φωτογραφία μιλάει μόνη της. Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Άγ. Ανδρέας, περιστοιχίζουν τον υπουργό Παύλο Πολάκη. Και όχι μόνον. Πήραν στον... ψιλό μεζέ τον γιατρό πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, που μαζί με τον εργατοπατέρα του Αγ. Ανδρέα σηκώνουν αχό και δίνουν αντικυβερνητικό ρεσιτάλ τώρα τελευταία! 


Οι κομματικοί του κατεστημένου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, μίλησαν για νοσοκομείο... φυματικό και μόνον βατραχάκια δεν είπαν ότι διαβιούν στους εσωτερικούς χώρους. Από αυτά τίποτε δεν αποδείχθηκε αληθινό. 

Διαβάστε την ανάρτηση της Σουζάνας Βασιλείας, καθαρίστριας του νοσοκομείου Άγ. Ανδρέας Πατρών και της Γαλάτειας Πουλιάση, που οικτίρουν αυτούς τους νοσοκομειακούς που έβαλαν μπροστά το κομματικό συμφέρον από την υγεία και την καθαριότητα του Νοσοκομείου!

Κατά τ΄άλλα η συζήτηση των εργαζομένων με τον Παύλο Πολάκη ήταν αρκετά εποικοδομητική και έλυσε απορίες. Γι αυτό και δηλώνουν: Προχωράμε δυνατά, χωρίς να φοβόμαστε τίποτα και κανέναν! 


Σήμερα μαζί με Γαλατία Πουλιαση και Γιώργος Θομας είχαμε συνάντηση με τον υπουργό ΠΑΎΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ !!!! Ο Γιώργος Θομας ανήκει στο νοσηλευτικό προσωπικό του Θώρακος που τώρα ανήκει στο Γ.Ν.Π ΑΓ Ανδρέα πάνω από ενάμισι χρόνο και ο ίδιο δουλεύει πολλά χρόνια στο Θωρακος .Ο ΠΟΛΑΚΗΣ μόλις έμαθε που ήταν ο θομας μαζί έτρεξε και τον έβαλε σε δωμάτιο απομόνωσης και κοίταξε όλους τους εξαρισμους του υπουργείου γιατί το είπε ο μεγάλος ιατρός Γιαννακός της ΠΟΕΔΗΝ !!!!!!! ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΚΛΑΙΩΩΩΩ.


Galatia Pouliasi
Galatia Pouliasi Ξεχασες σουζη να πεις οτι και εμας μας εβαλαν σε καραντινα μεχρι να βγουν οι αιματολογικες καθαρες.σαν δεν ντρεπονται λιγο οι παρολιγο γιατροι και γνωστες παντος επισθητου.και τωρα στα σοβαρα θεματα η συναντηση μας με τον υπουργο ηταν οπως παντα επικοδομιτικη ειλικρινης και λυθηκαν πολλες αποριες .προχωραμε δυνατα χωρις να φοβομαστε τιποτα και κανεναν.
 
Zaxarenia Georgiou
Zaxarenia Georgiou Ένας και μοναδικος πολακης άνθρωπος!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: