ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΠΑ



Πάτρα 28/11/2013

Σημαντικές προσπάθειες γίνονται τις τελευταίες ημέρες,  προκειμένου να απαξιωθεί ο λόγος, τόσο της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ, όσο και των δημοτικών συμβούλων, που ψήφισαν την  επαναβεβαίωση, του διαχρονικού αιτήματος της πόλης, για την παραχώρηση του θαλασσίου μετώπου, που έχουν υποσχεθεί και υπογράψει οι τρεις τελευταίες κυβερνήσεις. Την μετατροπή δηλαδή, της προσωρινής παραχώρησης σε ΟΡΙΣΤΙΚΗ. 


Και ενώ πριν από λίγες ημέρες, η κριτική που γινόταν, ήταν, γιατί οι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν ομονοούσαν  και επικρίνονταν για αυτό, εμφανίστηκε το φαινόμενο, να ενοχλούνται σφόδρα, κάποιοι στην πόλη, όταν η απαίτηση το ψήφισμα ήταν ουσιαστικά  ΟΜΟΦΩΝΟ. Όπως φαίνεται, κάποιοι δεν το άντεξαν, έριξαν το προσωπείο και εμφάνισαν το πραγματικό τους πρόσωπο, που είναι η με κάθε τρόπο, αποτροπή της παραχώρησης.

Το έγγραφο της ενοχής!
Συγχρόνως, εμφανίστηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠΑ, ο οποίος διαρρηγνύοντας τα ιμάτιά του, έδωσε στη δημοσιότητα έγγραφα,  τα οποία όπως ισχυρίζεται τον αθωώνουν από την κριτική, πως προκάλεσε την δίωξη 28 Δημοτικών Συμβούλων.

Για μια ακόμα φορά, είμαστε αναγκασμένοι, να διαψεύσουμε τον κ. Πλατυκώστα και να  δημοσιοποιήσουμε το βασικότερο έγγραφο της δικογραφίας,  στο οποίο στηρίχθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι, όταν ψήφισαν στο Δημοτικό Συμβούλιο. 

Το δημοσιοποιούμε ολόκληρο, αποκαλύπτοντας τόσο τις προθέσεις του Διευθύνοντος, όσο και το απύθμενο θράσος του. Ζητά την Ποινική Δίωξη, επιβάλει την παρέμβαση του Εισαγγελέα, απαιτεί να ακολουθηθεί η Δικαστική διαδικασία, επικαλείται διακεκριμένες φθορές , δίνει ακόμα και την ώρα του συμβάντος,  ενώ ζητά και τη σχετική ενημέρωσή του άμεσα. Το σημαντικό δε και πανούργο, είναι πως αποστέλλει το έγγραφο, σε 4 παραλήπτες και μάλιστα σε υπηρεσιακά στελέχη υπουργείων, τα οποία γνωρίζει καλά, πως θα προβούν σε αδίκημα, αν δεν τρέξουν άμεσα στο Εισαγγελέα. 

Αυτό και έκαναν οι Διευθυντές που το παρέλαβαν,  με τη διαφορά πως πήγαν στον Εισαγγελέα, με το έγγραφο του κ. Πλατυκώστα στο χέρι. Ο κ. Πλατυκώστας ακολούθησε, καταθέτοντας και επισυνάπτοντας έγγραφα, τα οποία όχι μόνο δεν ηρεμούσαν τα πράγματα, αλλά οδηγούσαν τους δημοτικούς συμβούλους στο δικαστήριο. Ελπίζουμε, πως δεν θα χρειαστεί να εμφανίσουμε και αυτά τα έγγραφα. Λίγες ημέρες αργότερα, αντιλαμβανόμενος το τι θα επακολουθήσει των ενεργειών του, ξαναπήγε στο εισαγγελέα, ζητώντας να σταματήσει κάθε δίωξη, γνωρίζοντας πως κάτι τέτοιο, ήταν ανέφικτο πια. Θυμίζει τον μητροκτόνο, που ενώ σκότωσε τη μάνα του, ζήτησε από το δικαστήριο την επιείκεια του, γιατί ήταν ορφανός!!!

Στην κρίση του κάθε Πατρινού πολίτη, η ενέργεια του κ. Πλατυκώστα, όχι μόνο για την αποστολή του εγγράφου, αλλά και γιατί επί ημέρες διαψεύδει ανερυθρίαστα, τον εαυτό του.

Διαβάστε το εντυπωσιακά δομημένο έγγραφο του ΟΛΠΑ, με στόχο την καταδίκη των εγκαλουμένων.

 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ  ΛΙΜΕΝΟΣ  ΠΑΤΡΩΝ Α.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Αριθ. πρωτ. 356/17/1/2012

ΠΡΟΣ
1.      Υπ. Οικονομικών Ειδική γραμματεία ΔΕΚΟ
2.      Διεύθυνση Δημόσιας Περιουσίας
3.      ΤΑΙΠΕΔ
4.      Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών

Σε συνέχεια του από 13/12/2012 εγγράφου μας με το οποίο σας γνωστοποιήσαμε τις προθέσεις του Δήμου Πατρέων για την αποκαθήλωση της περίφραξης σας γνωρίζουμε όπως έχουμε υποχρέωση από τη Σύμβαση Παραχώρησης μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και ΟΛΠΑ Α.Ε. της από 12/12/2002 ότι ο Δήμος Πατρέων από ώρα 10.15 προβαίνει σε αποκοπή των σιδηρών κιγκλιδωμάτων περίφραξης του λιμένα Πατρών.

Επίσης ο κ. Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι αύριο Τετάρτη 18/01/2012 θα προχωρήσει σε κατάληψη των εγκαταστάσεων του Συνεδριακού κέντρου του ΟΛΠΑ Α.Ε. 

Παρακαλούμε για την άμεση παρέμβασή σας (Δικαστική, Διοικητική κλπ) και την υπόδειξη της ακολουθητέας διαδικασίας, προκειμένου να διασφαλιστούν τα δικαιώματα του Δημοσίου, λαμβάνοντας υπ όψη ότι για το αδίκημα του άρθρου 382 του Ποινικού Κώδικα (Διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς) δικαίωμα έγκλησης έχει ο κύριος του πράγματος (Δημόσιο) και όχι ο νομέας ή κάτοχος αυτού.

Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας και την σχετική ενημέρωσή μας

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΑΤΥΚΩΣΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: