ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

O Τρύφων Αλεξιάδης στην εκπομπή "Απευθείας" της ΕΡΤ


«Σε συνέχεια των σημαντικών εθνικών ζητημάτων και με τα "γκρίζα" σύννεφα μιας νέας οικονομικής κρίσης να πυκνώνουν», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρ. Αλεξιάδης, αναφέρθηκε στην ανάγκη αναζήτησης της μέγιστης δυνατής συναίνεσης για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και τη σημασία της εκλογής του με 240-250 ψήφους, παρά με 151, μιλώντας στην εκπομπή "Απευθείας" της ΕΡΤ.

«Ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατά κοινή ομολογία έχει ανταποκριθεί πλήρως στα καθήκοντά του», τόνισε ο Τρ.Αλεξιάδης, χαρακτηρίζοντας «άκομψη» την ονοματολογία. Επιπλέον, δεν παρέλειψε να θέσει «το καίριο ερώτημα αν η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας πρέπει να γίνει με εθνικά ή με στενά κομματικά κριτήρια».

Επιπλέον, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στη συνέχεια στους εκατοντάδες εργαζόμενους που έχασαν τις δουλειές τους το τελευταίο διάστημα, όπως στη Χαλυβουργική, στα Λιπάσματα της Καβάλας, στον ΟΤΕ, στις Τράπεζες, καλώντας τους να συγκρίνουν την πολιτική τακτική επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, με αυτήν  που τους οδήγησε στην ανεργία με τη σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ.

Τέλος δήλωσε αισιόδοξος για την εξέλιξη της διαδικασίας διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ, «που θα καταφέρει να αντιστοιχήσει την οργανωμένη βάση του κόμματος με τους ψηφοφόρους, καθώς, μέχρι στιγμής, όλα τα μηνύματα είναι πολύ θετικά»

Δεν υπάρχουν σχόλια: