ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Ασημακοπούλου: "Δεν θα δίνεται κοινωνικό μέρισμα"



Το στραγγάλισαν κι αυτό, πάει και το «κοινωνικό μέρισμα», μαζί με την 13η σύνταξη. Κανένα λόγο στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων δεν βρίσκει η Ν.Δ. όπως δεν βρίσκει και καμία λέξη να πει για τις απολύσεις και την αύξηση της ανεργίας και τους μισθούς των γκόλντεν μπόις στην πολύπαθη ΔΕΗ. 

«Δεν είναι στόχος να δίνεται κοινωνικό μέρισμα είναι κάτι που το δίνεις για να ανταπεξέλθει ο κόσμος σε ανάγκες που δεν είναι κανονικές» δήλωσε η Αν. Μ. Ασημακοπούλου για να αιτιολογήσει το ότι δεν θα πάρουν φέτος κοινωνικό μέρισμα οι πολίτες που έπαιρναν μέχρι και πέρσι.

Κι ενώ στραγγαλίζουν το κοινωνικό  μέρισμα για να δώσουν φοροαπαλλαγές στο μεγάλο κεφάλαιο, «αφήνουν την χώρα χωρίς εργαλεία σχεδιασμού και άσκησης ενεργειακής και αναπτυξιακής πολιτικής για να ξεπουλήσουν δίκτυα ενέργειας και φυσικού αερίου, την ώρα που επιβαρύνουν τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις και τους δήμους για να μπορούν να αμείβονται πενταπλάσια τα golden boys που τοποθετούνται με ειδικά κριτήρια σε θέσεις κλειδιά», είπε ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος Στο Κόκκινο και τον Νίκο Σβέρκο, αναφερόμενος στο όργιο σπατάλης που γίνεται στη ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: