ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Κατατέθηκε στη Βουλή η φωτογραφική τροπολογία για ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία της Κυβέρνησης για τις αλλαγές στις ποινές που επιβάλλει η ΕΕΑ, στο νομοσχέδιο για το επίδομα γέννας 

Οι ποινές που προβλέπονται είναι αφαίρεση από 5 έως 10 βαθμούς, κάτι που σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη απειλούνται με τη συγκεκριμένη ποινή, εφόσον τα αρμόδια όργανα του ποδοσφαίρου κάνουν αποδεκτή την εισήγηση της ΕΕΑ.


Η τροπολογία αναμένεται να ψηφιστεί μέχρι το βράδυ και το ύψος της ποινής καθορίζεται από τη «βαρύτητα της παράβασης», όπως αναφέρει.

Την τροπολογία παρουσίασε στη Βουλή η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη αντί του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Απαράδεκτη χαρακτήρισε την τροπολογία για παραβάσεις διατάξεων περί πολυϊδιοκτησίας στο ποδόσφαιρο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Ψυχογιός επιφυλασσόμενος για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ.
Για λάθος χειρισμούς μίλησε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Β. Κεγκέρογλου ο οποίος, όπως και οι βουλευτές του ΚΚΕ, Γ. Λαμπρούλης και της «Λύσης» Κωνσταντίνος Χήτας είπαν ότι θα απέχουν από τη σχετική ψηφοφορία.

«Όταν απειλείται με διχασμό η ελληνική κοινωνία, η ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας από κυβέρνηση είναι στάση ευθύνης», δήλωσε η Λ.Μενδώνη παρουσιάζοντας στην ολομέλεια την τροπολογία με την οποία, «αντί της αποβολής της οικείας ομάδας από το πρωτάθλημα, επιβάλλεται η ποινή της αφαίρεσης πέντε έως δέκα βαθμούς από το τρέχον ή από το επόμενο επαγγελματικό πρωτάθλημα, στο οποίο συμμετέχει, αναλόγως της βαρύτητας της παράβασης».

Η ίδια, πρόσθεσε με την εν λόγω τροπολογία (που κατατέθηκε στο ν/σ για το επίδομα γέννησης) «επιχειρείται ένας εύλογος εξορθολογισμός των κυρώσεων, σε περιπτώσεις παραβάσεων του αθλητικού νόμου, ιδίως των διατάξεων περί πολυϊδιοκτησίας, σύμφωνα με τη συνταγματική αρχή της αναλογικότητας. Η ρύθμιση, σέβεται την αυτοτέλεια και το αυτοδιοίκητο των αθλητικών ομοσπονδιών, οι οποίες θα εφαρμόσουν με τα όργανά τους τη νέα ρύθμιση. Αυτό που αλλάζει είναι η δυνατότητα επιμέτρησης της ποινής εντός του πλαισίου που καθορίζει ο νομοθέτης».

Καταλήγοντας, η υπουργός Πολιτισμού επανέλαβε ότι «στην παρούσα φάση, η χώρα έχει να αντιμετωπίσει διάφορα κρίσιμα θέματα, που δεν αφήνουν περιθώρια για κανενός είδους ένταση ούτε για νέο διχασμό ανάμεσα στους πολίτες της».

Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: