ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

«Η ΝΔ είναι απολύτως εκτεθειμένη» στο Προσφυγικό


Αναφερόμενη στην ενδεχόμενη δημιουργία δομής Φιλοξενίας Προσφύγων στην Άρτα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει μεταξύ άλλων προς τους αρμόδιους υπουργός ότι «πρέπει άμεσα να ξεκαθαριστεί πόσο κόσμο πρόκειται να φιλοξενήσει, αν θα είναι κλειστού ή ανοιχτού τύπου».


«Η κυβέρνηση, καίτοι «σαν έτοιμη από καιρό να κυβερνήσει», φαίνεται πως μόλις και μετά βίας τώρα, ένα εξάμηνο μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης, αρχίζει να αντιλαμβάνεται το χάος που επέφερε η ιδεοληπτική της στάση να ξηλώσει τις μεταρρυθμίσεις του ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα σε σχέση με τη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος».

Αυτά τονίζει η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, και συνεχίζει: «όπως, μάλιστα, παραδέχθηκε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφορικά με την πρωτοβουλία του να καταργήσει το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής:

 "Αν ήξερα σήμερα, με βάση αυτά τα οποία γνωρίζω τώρα, αν τα γνώριζα πριν από 6 μήνες, θα σας έλεγα ότι δεν θα το καταργούσα».

Γιώργος Ψυχογιός: Κριτική στην κυβέρνηση 

Κριτική στην κυβέρνηση άσκησε μιλώντας στο «Κόκκινο Θεσσαλονίκης 91,4» ο βουλευτής Κορινθίας και αναπληρωτής τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ψυχογιός, υπογραμμίζοντας πως «η ΝΔ είναι απολύτως εκτεθειμένη».

Ο κ. Ψυχογιός χαρακτήρισε τη διαχείριση στο ζήτημα του προσφυγικού «εκτός ελέγχου» και αναφέρθηκε στην κριτική που υπάρχει από φορείς και οργανώσεις για την κατάσταση κυρίως στα νησιά. Πρόσθεσε δε πως «οι κλειστές δομές που είναι η προμετωπίδα της ΝΔ αυτή τη στιγμή, έχουν λάβει την άρνηση χρηματοδότησης από την ευρωπαϊκή επιτροπή» .

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: