ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Η θεωρία σκανδάλο για Novartis είναι... φούμαρα!

«Η θεωρία περί σκευωρίας και ότι τα «πιάναν» μόνο οι γιατροί ενώ οι πολιτικοί ήταν άσπιλοι και αμόλυντοι δεν πείθει», τονίζει σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Παπαδημούλης.


Ο ίδιος, επεσήμανε ότι «η Novartis είναι μέγα σκάνδαλο, με σοβαρή ελληνική διάσταση, κι όχι σκευωρία.Δεν έχει γεμίσει ούτε η ελβετική τηλεόραση, ούτε το FBIμε Συριζαίους, ας σοβαρευτούμε. 

Ζούμε σε μια χώρα όπου ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, για τον οποίο η υπόθεση ακόμη εξετάζεται από τους ανακριτές, δηλώνει ευθαρσώς στην ελβετική τηλεόραση ότι μπορεί η Novartis να «λαδώνει» γιατρούς και πολιτικούς, αλλά σώζει και ζωές. Κι όταν συμβαίνει αυτό, δεν τρέχει τίποτα ούτε για την κυβέρνηση, ούτε για τον πρωθυπουργό, που τον έχει διορίσει ως δεξί του χέρι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: