ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

ΚΙΝΑΛ και ΝΔ σε άτυπη συμμαχία στην Vovartis


Ήταν ένα οργανωμένο  και προσυμφωνημένο σχέδιο της ΝΔ (ή μίας μερίδας της, κυρίως των Σαμαρικών) και του ΚΙΝ.ΑΛ με προεξάρχοντα τον Κεγκέρογλου να επιδιώξουν πάση θυσία την εξαίρεση των Πολάκη και Τζανακόπουλου.

Κεγκέρογλου, Γεωργιάδης  και Σαμαρικοί επιχειρούν πραξικόπημα  στην Προανακριτική, ενώ ο Κούλης παρακολουθεί αδύναμος!

Στο ερώτημα, πώς σχολιάζετε τις δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη ότι η Novartis χρημάτισε Τσίπρα και Πολάκη, ενώ ετοιμάζεται πολιτικό πραξικόπημα στην Προανακριτική,  από τον ΣΥΡΙΖΑ απαντούν:
Ο κ. Γεωργιάδης φαίνεται ότι έχει αρχίσει να ζορίζεται για τα καλά με το σκάνδαλο Novartis, ιδίως μετά τις αποκαλύψεις στο ντοκιμαντέρ της Ελβετικής δημόσιας τηλεόρασης. Και όπως κάθε γνήσιος ακροδεξιός που έχει μελετήσει τον Γκέμπελς, όταν ζορίζεται ξεσπά σε χυδαιότητες για αντιπερισπασμό. Θα έχει φαίνεται τους λόγους του να αγχώνεται, καθώς η έρευνα της Δικαιοσύνης που τον αφορά παραμένει σε εξέλιξη. Το θέμα όμως δεν είναι ο ίδιος, αλλά ο Πρωθυπουργός που τον ανέχεται. Τα περιθώρια των ελιγμών στενεύουν. Ή τον στέλνει σπίτι άμεσα ή ταυτίζεται πλέον απόλυτα με αυτόν και τις αθλιότητές του. Με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει στο μέλλον.
Αληθεύει ότι στην Προανακριτική Επιτροπή για τον κ. Παπαγγελόπουλο έγινε μεθόδευση προκειμένου να εξαιρεθούν από μέλη της ο Τζανακόπουλος και ο Πολάκης;
Ναι. Η ΝΔ πρότεινε στην Προανακριτική να εξεταστούν ως μάρτυρες ο Πολάκης και ο Τζανακόπουλος, προκειμένου αργότερα να αποκλειστούν από την Επιτροπή. Επίσης, το ΚΙΝ.ΑΛ αδιάντροπα έθεσε εξαρχής την  πρόταση να εξαιρεθούν από την πρώτη ημέρα και οι δύο, με το επιχείρημα ότι εάν αργότερα εξεταστούν ως μάρτυρες θα υπάρχει ακυρότητα των διαδικασιών της  Επιτροπής.
Ήταν ένα οργανωμένο  και προσυμφωνημένο σχέδιο της ΝΔ (ή μίας μερίδας της, κυρίως των Σαμαρικών) και του ΚΙΝ.ΑΛ με προεξάρχοντα τον Κεγκέρογλου να επιδιώξουν πάση θυσία την εξαίρεση των Πολάκη και Τζανακόπουλου.
Νομικά αυτό δεν μπορεί να γίνει, όμως πολιτικά το επιχείρησαν. Ωστόσο, αντιδράσαμε σθεναρά και τουλάχιστον προς το παρόν αποφεύχθηκε. Όμως το θέμα θα κριθεί οριστικά την Τρίτη, που έχει κληθεί ως μάρτυρας ο Φρουζής.
Εμείς λέμε ότι εάν η ΝΔ δεχθεί την πρόταση του ΚΙΝ.ΑΛ για εξαίρεση από την Επιτροπή των Πολάκη και Τζανακόπουλου, θα πρόκειται για νομικό και πολιτικό πραξικόπημα αφενός, και προστασία στον Φρουζή αφετέρου.
Και καταλήγουμε εκτιμώντας ότι ένα κυβερνητικό κόμμα δεν θα αυτοκτονήσει πολιτικά προς χάριν του άτυπου πολιτικού εταίρου του, του ΚΙΝ.ΑΛ. Εάν υπάρχει στοιχειώδης πολιτική ευθύνη και σοβαρότητα, η ΝΔ θα αποφύγει να καταφύγει σε μία λύση που την υπαγορεύει το ΚΙΝ.ΑΛ, το οποίο έχει συμμαχήσει πλήρως με τη Σαμαρική πλευρά της ΝΔ και πορεύονται μαζί σε όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: