ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Βρασνά: Μισαλλοδοξία, τραγωδίες και κοινωνικές εντάσεις


Καρποί εθνολαϊκισμού της ΝΔ, των μαγικών λύσεων!
«Το τραγικό δυστύχημα ανοιχτά της Κω και τα θλιβερά επεισόδια στα Βρασνά Θεσσαλονίκης υπενθυμίζουν το αυτονόητο: οι προεκλογικές κορώνες για φράχτες στη θάλασσα και οι ακροδεξιές κραυγές περί προσφυγικής εισβολής οδηγούν νομοτελειακά σε τραγωδίες και κοινωνικές εντάσεις». 

Με αυτά σχολιάζουν στο ΣΥΡΙΖΑ, το δυστύχημα με τους πρόσφυγες στην Κω, όπου σκάφος του Λιμενικού μέσα στο πρωινό θάμπος συγκρούστηκε με λέμβο, που δεν έφερε ναυτικά φώτα, με αποτέλεσμα την ανατροπή της και τα θύματα που ακολούθησαν. Αλλά και τα επεισόδια μισαλλοδοξίας και ρατσισμού που ξέσπασαν στα Βρασνά, όπου δεν δέχθηκαν να εγκατασταθούν πρόσφυγες στην περιοχή, ενώ τώρα απειλούνται αρνήσεις και επεισόδια και σε άλλες περιοχές, όπου θα επιχειρηθεί η εγκατάσταση προσφύγων.

Και προσθέτουν:
Η ΝΔ θερίζει ό,τι έσπειρε ως αντιπολίτευση: τους καρπούς του εθνολαϊκισμού που υποσχόταν μαγικές λύσεις σε ένα εξαιρετικά σύνθετο ζήτημα. Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει ξεκάθαρες εξηγήσεις για τις συνθήκες του θανατηφόρου περιστατικού, να καταδικάσει απερίφραστα τις ξενοφοβικές αντιδράσεις και να αντιμετωπίσει επιτέλους το προσφυγικό με τη δέουσα σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: