ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Ευρηματικός στις δικαιολογίες για τη νέα του απάτη


«Μετά την επιβεβαίωση ότι ο θησαυρός των φοροελαφρύνσεων που έταζε προεκλογικά ο κ. Μητσοτάκης στα  χαμηλά και μεσαία στρώματα ήταν τελικά άνθρακες, έρχονται και οι επιβαρύνσεις» σχολιάζουν στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενοι σε δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για 30% ηλεκτρονικές συναλλαγές θα φέρει νέα φορολογικά βάρη το 2020 στα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα.

«Χιλιάδες νοικοκυριά, με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, θα βρεθούν αντιμέτωπα με επιπλέον φορολογικές επιβαρύνσεις 22%, αφού η υποχρέωση συγκέντρωσης του 30% του εισοδήματός τους σε ηλεκτρονικές αποδείξεις θα είναι άπιαστο όνειρο.
Με λίγα λόγια, η κυβέρνηση καταργεί από την πίσω πόρτα το αφορολόγητο που κατάφερε να διατηρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και ακυρώνει τη μείωση του εισαγωγικού συντελεστή στο 9%. Και αυτό, δεν το λέει μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, το λέει και η εφημερίδα Τα Νέα που είναι κάθε άλλο παρά φίλα προσκείμενη στην αξιωματική αντιπολίτευση. 
Είμαστε σίγουροι ότι ο κ. Μητσοτάκης, που κέρδισε τις εκλογές με σημαία τις δήθεν φοροελαφρύνσεις για τη μεσαία τάξη, θα είναι πολύ ευρηματικός στις δικαιολογίες για τη νέα του απάτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: