ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

«Συρραφή αιτημάτων ΣΕΒ και ΜΜΕ το... Αναπτυξιακό

Έντονη κριτική για τις ρυθμίσεις που περιλαμβάνει το αναπτυξιακό νομοσχέδιο της ΝΔ, άσκησε ο τομεάρχης Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, χαρακτηρίζοντάς τες «συρραφή αιτημάτων του ΣΕΒ και των ιδιοκτητών των ΜΜΕ, συρραφή ρυθμίσεων χωρίς καμία επιστημονική τεκμηρίωση».


Όπως εξήγησε, για την προετοιμασία του σχεδίου δεν έγινε καμία ιεράρχηση προτεραιοτήτων και «το μόνο που επικαλείστε είναι μια μελέτη της Τράπεζας της Ελλάδας, η οποία αναφέρει ότι οι ρυθμίσεις στα εργασιακά θα επιφέρουν μείωση των μισθών. Και μόνο επειδή το μοντέλο αυτό είναι μαθημένο να λέει ότι αν μειωθούν οι μισθοί θα ανακάμψει η οικονομία, για αυτό βγάζει αυτά τα αποτελέσματα ως προς την ανάπτυξη». 

Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι «το ίδιο μοντέλο θα προέβλεπε ανάκαμψη της οικονομίας και μετά η διάλυση των εργασιακών σχέσεων, την  οποία φέρατε με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου το 2013, κάτι που όπως ξέρουμε δεν συνέβη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: