ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Συμμέτοχος στην υπονόμευση του ΠτΔ ο Κυριακούλης!

Καρφώνει τον ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

 

 

ΣΥΡΙΖΑ: Η αντιπολίτευση στοχοποιεί ακόμη και τον ΠτΔ

"Στην προσπάθειά της να σερβίρει το ξαναζεσταμένο πιάτο της κινδυνολογίας, η αντιπολίτευση φτάνει στο σημείο να στοχοποιήσει ακόμα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας" αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τις δηλώσει του Πρ. Παυλόπουλου την Τρίτη για το νόμισμα και την οικονομία.


Παράλληλα στην ίδια ανακοίνωση σημειώνει ότι "δεν μας προκαλεί πλέον καμία έκπληξη, ούτε η ανεύθυνη και μικροπολιτική στάση της ΝΔ που επενδύει στην καταστροφή, ούτε βέβαια η στάση του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού που ακολουθούν ασθμαίνοντας τη ΝΔ.  Τέτοιες κινήσεις μαρτυρούν μόνο πανικό".

"Διαστρεβλώνουν ακόμα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας" δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου, μέσω twitter, σχετικά με τα όσα είπε ο Κ.Μητσοτάκης για τις δηλώσεις του ΠτΔ. Η ίδια δεν παρέλειψε να τονίσει ότι "βρίσκονται σε σύγχυση και πανικό".

Παράλληλα, επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για το ίδιο θέμα εξαπέλυσε και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Η σπουδή του Κυρ. Μητσοτάκη να μεμφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, διαστρέφοντας τις δηλώσεις του, δείχνει και πάλι τους δεσμούς ΝΔ - διαπλοκής» έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο κ. Παπαδημούλης.

«Είμαι βέβαιος ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας...» 


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με την επίμαχη - βάσει των "ανοιχτών" ερμηνειών που άφησε (;) για το νόμισμα στην Ελλάδα - σχετική τοποθέτηση του ΠτΔ, Προκόπη Παυλόπουλου, κατά την διάρκεια ομιλίας του, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Είμαι βέβαιος ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στηρίζει αμετακίνητα την εθνική στρατηγική επιλογή για μια ισχυρή Ελλάδα στον πυρήνα μιας ισχυρής Ευρώπης.

Την επιλογή αυτή οφείλουμε να την υπηρετούμε όλοι, χωρίς να δίνουμε αφορμές για παρερμηνείες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: